ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε ψυχικά δυναμικοί, δεν θα σας αναγκάσει καμία δυσκολία και κανένα εμπόδιο να καταθέσετε τα όπλα. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, σωστή θα είναι η κρίση σας, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να υπερισχύσετε σε συζητήσεις και να καταλήξετε σε έξυπνες και κερδοφόρες αποφάσεις. Εγκάρδιοι, πρόσχαροι και γεμάτοι κατανόηση θα είστε όχι μόνο ως προς το ερωτικό σας ταίρι, αλλά και ως προς τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία θα ξεθολώσει τη σκέψη σας, συγκεκριμένες και πειστικές θα είναι οι απόψεις σας, με αποτέλεσμα η συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να φέρει οριστικές λύσεις στις διαφωνίες σας. Τα συναισθήματά σας θα βρίσκονται σε τάξη και ηρεμία, η ισορροπημένη σας σκέψη και κρίση θα σας αποτρέψει από λανθασμένες αποφάσεις. Έρχεται έντονο ερωτικό άνοιγμα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις και να περάσετε σε έναν πιο ανέμελο τρόπο ερωτικής ζωής.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, δυναμικές και μελετημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας. Τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα ερωτικά σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις, με αποτέλεσμα να φύγουν τα εμπόδια και να ανοίξουν ευκαιρίες που ως τώρα παρέμεναν κλειστές. Θα σας δώσω τη συμβουλή να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, μην περιορίσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, επαγγελματικές η ερωτικές.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον  Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία θα φανείτε σκεπτικοί, θα θελήσετε πριν αναλάβετε δράση να συγκεντρώσετε καλά τις πληροφορίες σας και να είστε γνώστες της κάθε κατάστασης. Θα βγείτε στην αναζήτηση για θέματα εξέλιξης και προσωπικής βελτίωσης, να είστε σίγουροι πως τα γεγονότα θα σας επιτρέψουν να ‘ρθειτε πολύ κοντά στους στόχους σας. Έρχονται τυχαία συμβάντα και τυχερά ανοίγματα που η σωστή σας κρίση θα σας βοηθήσει να τα αξιοποιήσετε, με τρόπο έξυπνο και εποικοδομητικό. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα φέρει άνοιγμα σταθερής σχέσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, καθαρό θα είναι το μυαλό σας, διορατική η σκέψη σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αποφύγετε τις τελεσίδικες οικονομικές διαπραγματεύσεις. Χαλιναγωγείστε το άγχος σας, θα αποδειχτείτε ικανοί διαχειριστές των οικονομικών σας υποθέσεων. Σήμερα θα είστε σε θέση να  κλείσετε εκκρεμότητες, επαγγελματικές ή ερωτικές,  ο έλεγχος των εξελίξεων θα περάσει στα χέρια σας. Ισορροπία θα υπάρξει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, φανείτε δεκτικοί και πρόσχαροι, έρχεται απρόσμενο ερωτικό άνοιγμα.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, περάστε σε συζητήσεις γιατί θα έχετε την ικανότητα να εκφραστείτε δυναμικά, πειστικά και να περάσετε με μια σχετική ευκολία τις δικές σας απόψεις ή επιθυμίες.  Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, θα έχετε διάθεση για τολμηρές αλλαγές τόσο στον τρόπο τακτικής σας, όσο και στη γενικότερη συμπεριφορά σας. Ξεδιπλώστε ελεύθερα την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας θα καταφέρετε να προσελκύσετε δίπλα σας πρόσωπο που θα θελήσει να μείνει σταθερά στη ζωή σας.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, κανένα  μπέρδεμα δεν θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, θα χαρακτηρίζεστε από νηφαλιότητα και δυνατή διαίσθηση.  Χωρίς ίχνος αναποφασιστικότητας, θα περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις, αυτοπεποίθηση και δυναμισμός  θα κυριαρχήσουν στις αντιδράσεις σας. Σήμερα θα διεκπεραιώσετε επιτυχώς σοβαρές εργασιακές υποχρεώσεις, θα κλείσετε με θετική κατάληξη παρελθοντικά οικογενειακά σας ζητήματα. Ερωτικό πρόσωπο θα εισβάλει στη σκέψη σας που πολύ γρήγορα θα περάσει και στη ζωή σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία θα νιώσετε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας εναντιώνεται ή σας εμφανίζεται ως εμπόδιο, θα έχετε τη διάθεση για σοβαρές πράξεις και για ανάληψη ευθυνών. Αυτή τη φορά, θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ριζικές προτάσεις, που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις και η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε θα οδηγήσει σε δεσμευτική κατάληξη. Για τους ερωτικά μόνους, σε τελείως απρόοπτη στιγμή, κάποιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει. Έρχεται άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, η σκέψη σας θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στους στόχους σας, επαγγελματικούς ή ερωτικούς. Διαύγεια θα σας χαρακτηρίζει, δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, πειστικά θα είναι τα λόγια σας. Ο θερμός και εγκάρδιος διάλογος που θα ανοίξετε με ερωτικό πρόσωπο, πάνω σε απρόσμενη συνάντηση, θα είναι ο λόγος που θα σας κάνει να απελευθερωθείτε από προβληματισμούς και να κινηθείτε με ανέμελο ερωτισμό. Σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να αποφύγετε επιφυλάξεις και προκαταλήψεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις επιφυλάξεις σε σθεναρή αποφασιστικότητα, την ανασφάλεια σε ισχυρή δυναμικότητα. Τα τυχαία συμβάντα που θα υπάρξουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδείξετε πως είστε τύποι αποφασιστικοί που ξέρετε πλέον τι θέλετε και πώς να το κερδίσετε. Θα υπερισχύσετε σε συζητήσεις, θα κλείσουν υπέρ σας διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες.  Τυχαία συνάντηση θα σας φέρει πολύ κοντά με πρόσωπο που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τραβήξει την προσοχή σας. Κρατήστε θερμή στάση, θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής σχέσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία θα κάνει ομαλή και δημιουργική την επικοινωνία σας, θα φέρει θετικά ανοίγματα σε επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και σε ερωτικές υποθέσεις. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχουν διλήμματα, να ξέρετε πως πολύ γρήγορα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, νηφάλια θα είναι η σκέψη σας, άμεση η αποφασιστικότητά σας. Σήμερα θα κινηθείτε με ισορροπημένες πράξεις, βασικός σας στόχος θα είναι η εποικοδομητική βελτίωση των σχέσεών σας. Η προσπάθεια σας να φέρετε συμφιλίωση ή ερωτική ένωση ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο καρδιάς θα κλείσει επιτυχώς.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία θα σας κάνει αρκετά επίμονους ως προς τις επιθυμίες σας, θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία και συνειδητή αυτοπεποίθηση. Αν όσοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Θα σημειώσετε επιτυχίες στον εργασιακό σας τομέα, γι’ αυτό μείνετε σταθεροί στους στόχους σας, σας διαβεβαιώνω πως θα φανεί εντυπωσιακή κατάληξη. Η ξεκάθαρη στάση που θα κρατήσει απέναντι σας πρόσωπο ερωτικό θα φέρει τελικά θερμό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερωτικές καλοκαιρινές προβλέψεις 2015: Η αγάπη κάτω από τον ξάστερο ουρανό και τις καταιγίδες.

Ποιος τύπος άντρα μας ελκύει ανάλογα με τη ζωδιακή θέση του Άρη μας;