ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και προετοιμάζει το έδαφος για την αυριανή έκλειψη που θα λάβει χώρα στο ίδιο ζώδιο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως τα νεύρα σου θα είναι περισσότερα από το συνηθισμένα και αυτό θα φανεί. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις επαφές με τους φίλους σου καθώς από εκεί μπορεί να ξεκινήσει μία διαφωνία και να μην καταφέρεις να τη διαχειριστείς με ήρεμο τρόπο. Ευτυχώς το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι ευνοϊκό και ιδανικό για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και προετοιμάζει το έδαφος για την αυριανή έκλειψη που θα λάβει χώρα στο ίδιο ζώδιο! Είναι πιθανόν να νιώθεις μία συναισθηματική υπερχείλιση η οποία δεν θα ξέρεις από πού προέρχεται και πιθανόν να σε κάνει να ξεκινήσεις τα παράπονα! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα τα βάλεις με όλους και με όλα, με ιδιαίτερη προτίμηση στους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα καθώς ο θυμός θα είναι έντονος και δυσανάλογος σχετικά με αυτό που σου τον προκάλεσε. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως αν θέλεις μπορείς να απασχοληθείς ευχάριστα με μία καθημερινή δραστηριότητα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιο του Λέοντα στο ίδιο ζώδιο που αύριο θα πραγματοποιηθεί η ηλιακή έκλειψη, δημιουργώντας μία υποβόσκουσα αναταραχή. Ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα έρθουν στο προσκήνιο και εσύ καλείσαι να τα λύσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να θυμηθείς όλες τις διπλωματικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες προκειμένου να μην έρθεις σε ρήξη με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Η μία συζήτηση θα φέρει την άλλη και αν δεν προσέξεις δεν θα αργήσουν να ανάψουν τα αίματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα εξισορροπήσει λίγο την κατάσταση, και θα σου υπενθυμίσει πως η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα σου κάνει πολύ καλό.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και προετοιμάζει το έδαφος για την αυριανή έκλειψη ηλίου που θα λάβει χώρα στο ίδιο ζώδιο. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις μία αναταραχή που προέρχεται από οικονομικά ζητήματα καθώς είναι αυτά που σου προκαλούν ανασφάλεια. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνει πως κάποια πράγματα που σχετίζονται με λογαριασμούς, χρήματα και οικονομικές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να σε αναστατώσουν. Για να καταφέρεις να μειώσεις τις πιθανότητες λάθους κινήσεων προσπάθησε να μην δράσεις παρορμητικά σε κανένα ζήτημα που να τα αφορά. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου και αν περάσεις χρόνο σε αυτό θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και προετοιμάζει το έδαφος για την αυριανή έκλειψη που θα λάβει χώρα σε εσένα. Όπως καταλαβαίνεις είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας καθώς τα βλέμματα των άλλων θα στραφούν επάνω σου για θετικούς και μη, λόγους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με κάποιο στενό σου συνεργάτη ή ακόμα και τον/τη σύντροφό σου, για θέματα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές αποφάσεις. Ο διάλογος μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα να είναι πολύ εποικοδομητικός αρκεί να μην απορρίψεις λόγω εγωισμού τη γνώμη των άλλων! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνουν πως γύρω σου θα βρεθούν άνθρωποι που η συναναστροφή μαζί τους θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από οτιδήποτε σου προκαλεί στρες ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Είναι πιθανό να είσαι έντονα φορτισμένος/η καθώς η επήρεια της αυριανής έκλειψης έχει ήδη ξεκινήσει, για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να διευθετήσεις τις σκέψεις σου και τα άγχη σου και να μην τα αφήσεις να γιγαντωθούν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως κάποια ζητήματα της καθημερινότητας μπορεί να γίνουν η αιτία για να εκνευριστείς με όσους βρεθούν γύρω σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικά με οικονομικά ζητήματα το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ζυγός

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και προετοιμάζει το έδαφος για την αυριανή έκλειψη που θα λάβει χώρα στο ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας σου την ανάγκη να κάνεις κάποιο ξεκαθάρισμα στο φιλικό σου περίγυρο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνει πως κάποιος/α φίλος/η σου θα σου δώσει την αφορμή να αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως θα ήταν καλύτερα να απομακρυνθείς. Τα λάθη είναι ανθρώπινα για αυτό πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις προσπάθησε να συζητήσεις οτιδήποτε σε έχει πειράξει. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως η ημέρα σήμερα ακόμα και αν σε κάνει να νιώσεις πίεση στο τέλος θα λειτουργήσει προς όφελος σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και σίγουρα λόγω και της αυριανής έκλειψης όπου θα λάβει χώρα στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να νιώθεις μία αναταραχή. Γεγονότα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και οι ανησυχίες σου δεν θα σε αφήσουν να χαρείς αυτή την καλοκαιρινή ημέρα! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνει πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες οι κινήσεις σου σε επαγγελματικά αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα να είναι λάθος. Προσπάθησε να μην ανοίξεις νέες ιστορίες καθώς δεν θα είναι υπέρ σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα κατευνάσει λίγο τα πνεύματα και θα σε βοηθήσει να βρεις μία ασχολία που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Τοξότης

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να πας διακοπές και αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές τότε η ημέρα θα σε βρει να απολαμβάνει στο έπακρο τη στιγμή. Η Σελήνη μπήκε στο Λέοντα και παρόλο που βρίσκεται σε ζώδιο που σου ταιριάζει είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να νιώθεις μία αναστάτωση η οποία μπορεί να μην ξέρεις από πού προήλθε. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα έρθουν στο μυαλό σου παρελθοντικά γεγονότα τα οποία θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα που έχεις για αυτό πρόσεξε ιδιαιτέρως αν κάνεις ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο ένα ταξίδι γενικότερα και ξεκίνησε λίγο νωρίτερα για να μην είσαι βιαστικός/η. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι πολύ ευνοϊκό και θα ισορροπήσει λίγο την ένταση της ημέρας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιο του Λέοντα στο οποίο αύριο θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα για εσένα. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να είσαι αναστατωμένος/η από γεγονότα του παρελθόντος τα οποία δεν έχεις καταφέρει να διαχειριστείς και σήμερα αυτά θα γίνουν πιο έντονα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πώς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου και τη σχέση σας. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό δείχνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα πάει αρκετά καλά, και αυτό θα είναι το ευχάριστο νέο της ημέρας.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα, το ζώδιο που θα φιλοξενήσει και την αυριανή έκλειψη, και ήδη θα έχεις παρατηρήσει πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες έχουν τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο υποδηλώνει πως θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Το ίδιο μπορεί να δημιουργήσει και στο σπίτι σου για αυτό προσπάθησε μην αντιδράσεις σπασμωδικά και έντονα καθώς αυτό σήμερα δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό σου λέει πως μία επίσκεψη με τον/τη σύντροφό σου σε δικά σας πρόσωπα ή μία εκδρομή είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα -στο ζώδιο που θα φιλοξενήσει την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού αύριο- και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως ενδέχεται να έχεις ένα λάθος τρόπο προσέγγισης ακόμα και σε ζητήματα ρουτίνας. Αυτό δεν θα σε βοηθήσει ούτε να τακτοποιήσεις αλλά ούτε και να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η λίμπιντο σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη και αν η διοχετεύσεις σε ερωτικά ζητήματα τότε θα είσαι σίγουρα κερδισμένος/η.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!