ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Αυγούστου;

Κριός

Τα οικογενειακά σου θέματα, οι ανησυχίες σου για κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και οι διαφωνίες με τους δικούς σου θα βρεθούν μέσα στο ημερήσιο πλάνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί υπερευαισθησίες τις οποίες είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως το πείσμα σου να επικρατήσεις πάνω σε συζητήσεις με τους δικούς σου θα είναι φοβερό. Πρόσεξε γιατί αν δεν ακούς καθόλου τους συνομιλητές σου και επιμένεις είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς οι ρήξεις είναι και εκεί πιθανές.

Ταύρος

Οι συζητήσεις και οι στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι το κύριο μέλημα σου και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και με όρεξη για κουβέντα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει έντονες συζητήσεις και πιθανόν να φέρει και διαφωνίες. Καλό θα ήταν να προσέξεις τις επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα καθώς μία διαφωνία μεταξύ σας μπορεί να μην είναι τόσο αθώα όσο θα φανεί. Προσπάθησε να μην αφήσεις την ανάγκη σου να επιβάλεις τη γνώμη σου στους άλλους να υπερισχύσει, καθώς είναι σίγουρο πως από κάπου θα έρθουν αντιστάσεις!

Δίδυμοι

Οικονομικές ανησυχίες είναι πιθανό να έχει η ημέρα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο θα κάνει τα οικονομικά ζητήματα μεγίστης σημασίας. Είναι πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια από τις μέχρι τώρα δράσεις σου σε αυτόν τον τομέα και η Σελήνη από αυτή τη θέση πιθανό να την εντείνει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει τη θέληση να αλλάξεις εδώ και τώρα την κατάσταση στο ταμείο σου. Βέβαια θα πρέπει να φτιάξεις ένα πλάνο και βάση αυτού να κινηθείς για να είσαι σίγουρος/η. Μη βιάζεσαι και πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες εξαιτίας της παρόρμησης σου που θα είναι έντονη σήμερα.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μην περάσεις απαρατήρητος/η οπουδήποτε και αν βρεθείς σήμερα με οποιονδήποτε και αν συναντηθείς. Αυτό θα είναι εύκολο να το καταφέρεις καθώς η κυκλοθυμική σου συμπεριφορά θα τραβήξει τα βλέμματα ακόμα και αν δεν θέλεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Μην πάρεις αποφάσεις “εν βρασμώ” καθώς αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να διακοπούν σχέσεις και «διπλωματικές επαφές».

Λέων

Οι σκέψεις σου θα είναι επίμονες σήμερα και θα έχεις την τάση να εστιάζεις στις αρνητικές και με αφορμή αυτές να φτιάχνεις ολόκληρα σενάρια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να εξάρει τη φαντασία σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να διαχωρίσεις υπαρκτές και φανταστικές ανησυχίες. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει το πείσμα σου και θα σε κάνει να πιστέψεις πως είσαι παντογνώστης. Η τάση που θα έχεις σήμερα να μην ακούς κανέναν είναι πιθανόν να δημιουργήσει εντάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μία χαλαρή συμπεριφορά και μην περιμένεις να αμυνθείς σε φανταστικούς εχθρούς.

Παρθένος

Σίγουρα τις προηγούμενες ημέρες κατάφερες να συνειδητοποιήσεις πόσο αγαπητός/η είσαι στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς οι φίλοι σου δεν πρέπει να σε άφησαν σε ησυχία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μικρά σύννεφα στις φιλικές του σχέσεις. Αιτία για αυτό θα είναι η επιμονή σου να ακούσουν τις συμβουλές σου οι φίλοι σου, όμως ο τρόπος που θα το κάνεις δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που περιμένεις. Προσπάθησε να είσαι δεκτικός/η με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο. Μην το ξεχάσεις ακόμα και αν έκαναν κάτι που τους έβαλε σε μπελάδες και θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει αν είχαν ακούσει τη συμβουλή σου.

Ζυγός

Σήμερα θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση για τις επαγγελματικές σου κινήσεις αλλά και για την προσφορά σου στη δουλειά καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει θέματα επαγγελματικής εικόνας. Το πιο πιθανό είναι να περιμένεις τα εύσημα για την υπευθυνότητα σου και αν αυτό δεν έρθει τότε σίγουρα θα εκνευριστείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ήμερα θα είναι αρκετά απαιτητική καθώς θα σου φέρει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Εσύ φρόντισε να ασχοληθείς με αυτές και να κάνεις τις δουλειές που σου έχουν ανατεθεί όσο πιο ήσυχα γίνεται, χωρίς να εμπλακείς σε πηγαδάκια στο χώρο εργασίας και οτιδήποτε άλλο δεν σε αφορά. Μία λάθος κίνηση σου μπορεί να σε εκθέσει για αυτό προσπάθησε να είσαι «τύπος και υπογραμμός».

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου δεν σε καταλαβαίνουν για αυτό και δεν θα διστάσεις να τα βάλεις με συγγενείς, γνωστούς ή οποιονδήποτε άλλο σου δώσει τέτοια δείγματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου αλλά με τους όρους που θέλεις εσύ. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν σηκώνεις διαφωνίες αλλά ούτε και πρόκειται να ασπαστείς μία διαφορετική άποψη πέρα από τη δική σου. Μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να φανούν.

Τοξότης

Σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου και θα ξεχάσεις για λίγο την αισιοδοξία για την οποία φημίζεσαι. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σου φέρνει στο μυαλό γεγονότα του παρελθόντος που σε κάνουν να νιώθεις περίεργα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει δύσκολα συναισθήματα, εμμονές και ανησυχίες. Παρόλα αυτά μπορεί να φέρει μία καλή λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα η ένα οικονομικό μπόνους και μάλιστα από κει που δεν το περιμένεις. Αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες και το δημόσιο γενικότερα προώθησε τες σήμερα καθώς υπάρχει περίπτωση να βγεις πολύ ωφελημένος/η από αυτές.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που θα κληθείς να κερδίσεις σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα επηρεάσει τον τρόπο που τους βλέπεις. Σίγουρα ενδέχεται να διαφωνήσεις με κάποιους συνεργάτες σου ακόμα και με τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο, καθώς σήμερα θα είναι δύσκολο να βρεις κοινό σημείο επαφής. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει μία εκρηκτική συμπεριφορά και δύσκολα θα σε αφήσει να κρατήσεις τα προσχήματα σε περίπτωση που νιώσεις πως κάτι σε ενοχλεί. Αυτό μπορεί να φέρει αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες και μάλιστα σημαντικές. Προσπάθησε να αποφύγεις συνειδητά τις εντάσεις αν δεν θέλεις να υπάρξουν έντονα προβλήματα στις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα με αρκετές δουλειές και σε περίπτωση που δεν κατάφερες να φέρεις τις χθεσινές υποχρεώσεις εις πέρας, τότε θα είναι πιο απαιτητική. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σου λέει πως θα χρειαστεί να αναλάβεις αρκετές υποχρεώσεις που δεν είχες στο πρόγραμμα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει τον εκνευρισμό σου και αυτό θα γίνει ορατό και στο εργασιακό σου περιβάλλον και στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να πάρει τα ηνία και για να το αποφύγεις αυτό επικαλέσου τη λογική σκέψη που πάντα έχεις.

Ιχθύς

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που ξέρεις πως περνάς καλά για αυτό όσες δουλειές και αν έχεις, προσπάθησε να αφιερώσεις και λίγο χρόνο σε αυτά που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και υποδηλώνει πως είναι βοηθητική για να βρεις το κέφι σου και την καλή σου διάθεση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα ανάμεσα σε εσένα και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο λόγω εγωισμού. Προσπάθησε να μην αφήσεις μικρά και ενδεχομένως ανούσια πράγματα να χαλάσουν τη διάθεση σου αλλά ούτε και τη σχέση με τους φίλους σου.