ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα τονίσει την ανάγκη σου για επικοινωνία αλλά και τη τάση σου για σπατάλες. Σήμερα δύσκολα θα αρνηθείς μία πρόταση που μπορεί να σου γίνει από κάποιον άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος να βγείτε για ψώνια ή έστω να βγείτε να πιείτε ένα καφέ! Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για αυτά καθώς και για να δεις τον/ην αδερφό/η σου ή να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, καθώς είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και θα είναι δύσκολο να μείνεις μόνος σου/η! Σε περίπτωση που φλερτάρεις με το σενάριο να πας για ψώνια προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητική διάθεση που θα έχεις ώστε να μη γυρίσεις σπίτι γεμάτος/η τσάντες με πράγματα που δεν σου χρειάζονται!

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις μία αναστάτωση που απορρέει από οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις σχετικές με αυτόν τον τομέα. Αυτή η αναστάτωση μπορεί να σου βγει σε πολύ καλό καθώς θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και είναι η αιτία της υπέρ-κινητικότητας που σε έχει πιάσει! Σήμερα σε περίπτωση που ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου τότε μπορείς να καταφέρεις πολλά και να βγεις κερδισμένος/η από τις κινήσεις σου. Αν σου μείνουν χρήματα είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις αποταμίευση καθώς είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να αφήσεις την ανασφάλειά σου στην άκρη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου και θα σου προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων τα οποία μάλιστα θα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη χωρίς προειδοποίηση! Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου έχουν συνηθίσει το αεικίνητο πνεύμα σου και την εναλλαγή συναισθημάτων όμως σήμερα μπορεί να το παρακάνεις και να εκπλήξεις μέχρι και εκείνους! Σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσεις για να καταφέρεις να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους διαφορετικά θα παρεξηγηθείς! Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σήμερα αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις, καθώς κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως το κλίμα γύρω σου είναι εχθρικό καθώς η Σελήνη περάσει στους Διδύμους και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθείς σε υπερβολές που με τη σειρά τους θα σε κάνουν απόμακρο/η ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους. Σίγουρα είναι καλό να κρατήσεις τα σχέδιά σου για εσένα και να διαφυλάξεις τις κινήσεις σου είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά ζητήματα από τα αδιάκριτα βλέμματα. όμως πρόσεξε να μην περάσεις στο άλλο άκρο. Επίλεξε συγκεκριμένους ανθρώπους για να μοιραστείς μαζί τους οτιδήποτε και επιστράτευσε τη λογική και τη διάκριση προκειμένου να καταλάβεις ποιοι αξίζουν να είναι δίπλα σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και κάποιους φίλους τους οποίους παρά όλες τις υποσχέσεις σου να βρεθείτε και να πιείτε καφέ, δεν έχεις καταφέρει ακόμα να τους δεις! Ακόμα είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να διαθέσεις χρόνο σε μία συλλογική δραστηριότητα μαζί τους ή ακόμα και σε ένα εθελοντικό σκοπό. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικό είναι το να μοιράζεσαι συναισθήματα, δουλειές, γνώσεις και εμπειρίες με τους κατάλληλους ανθρώπους. Η δύναμη της ομαδικότητας κάνει θαύματα και σίγουρα δεν θα αργήσεις να το καταλάβεις, καθώς θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα στη διάθεσή σου!

Παρθένος

Σήμερα το μυαλό σου θα είναι κολλημένο σε θέματα που σχετίζονται με την αναγνώριση σου στον επαγγελματικό σου τομέα καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Διδύμους, θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη σημασία στην καριέρα σου. Αυτό που θα θέσεις σαν στόχο είναι να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και οι ικανότητες σου όμως αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη και χρειάζεται δουλειά. Σίγουρα ο ζήλος με τον οποίο θα ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα δεν θα περάσει απαρατήρητος από τους ανθρώπους που χρειάζεται να το προσέξουν. Τα βλέμματα των άλλων θα είναι στραμμένα επάνω σου και αν θέλεις μπορείς να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

Ζυγός

Σήμερα αυτό που θα επιθυμήσεις περισσότερο από όλα είναι να αποκτήσεις νέες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου! Η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα κάνει αυτή την ανάγκη σου πρωταρχικό σου μέλημα. Η δίψα σου για μάθηση θα αποτελέσει ένα καλό κίνητρο για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα ή να φτιάξεις ένα πλάνο για να ασχοληθείς με μία πιστοποίηση ή ένα σεμινάριο που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Σήμερα εκτός των άλλων θα είσαι και ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η, και αυτό θα είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να βρεθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου!

Σκορπιός

Μια σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό θα σε φέρει σε επαφή με αναμνήσεις του παρελθόντος οι οποίες με τη σειρά τους θα σου υπενθυμίσουν ανθρώπους και καταστάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει τους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει έντονη νοσταλγία. Από την νοσταλγία είναι πολύ πιθανόν να περάσεις στη συναισθηματική υπερχείλιση, για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η αν σήμερα έχεις κατά νου να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα. Είναι πιθανό να γίνεις και ιδιαίτερα κτητικός/η με χρήματα, υλικά αγαθά αλλά και με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς ενδέχεται να δημιουργήσεις δυσφορία στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Τοξότης

Σήμερα θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου μόνο εάν έχεις την επιβεβαίωση των άλλων διαφορετικά θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους ανθρώπους που εκτιμάς, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή η ταύτιση που επιδιώκεις μπορεί να σε κάνει να παρεκκλίνεις των επιθυμιών και των αναγκών σου καθώς θα παρασυρθείς από τις ανάγκες και τα θέλω των άλλων. Σήμερα η ημέρα είναι πολύ καλή για να λύσεις προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς θα μπορείς εύκολα να μπεις στη θέση των άλλων και να καταλάβεις και τη δική τους άποψη. Εκμεταλλεύσου την καθώς μπορεί να δώσει κάτι πολύ θετικό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα!

Αιγόκερως

Σήμερα το οργανωτικό σου πνεύμα θα κλέψει τις εντυπώσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να το αναδείξεις μέσα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να αναλάβεις. Το διάλειμμα των προηγούμενων ημερών έφτασε στο τέλος του, και ελπίζω να έχεις προλάβει και να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου προκειμένου να μπορέσεις να αναλάβεις τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν με όρεξη! Η προσοχή που θα δίνεις στη λεπτομέρεια και ο ζήλος σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα σήμερα και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων με τους οποίους θα χρειαστεί να συνεργαστείς!

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα ή ένα χόμπι το οποίο θα εξάρει τη δημιουργικότητά σου! Από την άλλη θα νιώσεις και την επιθυμία να δεις τους φίλους σου, αλλά και να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου. Σήμερα θα είσαι και ιδιαίτερα εξωστρεφής και αυτό σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Φόρτισε τις μπαταρίες σου όσο περισσότερο μπορείς σήμερα για να έχεις απόθεμα και τις επόμενες ημέρες!

Ιχθύς

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής και θα είναι δύσκολο να βρεις σημείο επικοινωνίας με τους άλλους καθώς η αλήθεια είναι πως κατά βάθος δεν θα θέλεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να παραπονεθείς -ιδιαίτερα στους δικούς σου ανθρώπους- προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή τους! Αυτή η στάση σου μπορεί να δημιουργήσει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις, καθώς θα φέρει απόσταση στις σχέσεις με τους οικείους σου. Προσπάθησε να βρεις άλλο τρόπο για να τραβήξεις το ενδιαφέρον τους διαφορετικά η ημέρα μπορεί να έχει εντάσεις.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!