ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Αυγούστου;

Κριός

Οικονομικά θέματα και διλλήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να βγεις ωφελημένος/η στον τομέα αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί μία γενικότερη ανασφάλεια και την αίσθηση πως οι ικανότητές σου δεν επαρκούν για να σε βοηθήσουν να επιτύχει σε αυτά που θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα να σε κάνει να «σπαταλήσεις» χρόνο σκεπτόμενος/η σενάρια για τα οικονομικά σου. Προτίμησε να σταματήσεις να γεμίζεις το μυαλό σου με ανησυχίες και να πιστέψεις στις ικανότητες και στις δυνατότητές σου, καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την κατάσταση του ταμείου σου.

Ταύρος

Η διάθεση σου μπορεί να μεταβάλλεται με ταχύτητα αστραπής σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμία, η οποία με τη σειρά της θα δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επικοινωνίας με τον περίγυρό σου. Η αλήθεια είναι πως και εσύ μπορεί να μην είσαι σίγουρος/η τι είναι αυτό που θέλεις από εκείνους, αλλά και να μην έχεις τον τρόπο να το ζητήσεις. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για τις επαφές σου με τους άλλους για αυτό δώσε προσοχή.

Δίδυμοι

Η διάθεση σου θα επηρεαστεί από τις συναισθηματικές αναταράξεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει φοβίες και ανησυχίες που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από θέματα που δεν αφορούν εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα δημιουργήσει αναταραχή καθώς δεν θα είναι εύκολο να σκεφτείς αντικειμενικά. Οι εσωτερικές συγκρούσεις θα είναι ένα από τα φαινόμενα της ημέρας, αλλά θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς από τις σκέψεις σου για να καταφέρεις να δεις αν αξίζει να ανησυχείς και να ασχολείσαι μαζί τους.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινούς στόχους θα είναι στο επίκεντρο της ημέρας και θα σε παρακινήσουν να αναλάβεις δράση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και ευνοεί οτιδήποτε απαιτεί οργάνωση, στόχους και συλλογική προσπάθεια. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτό μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό/η με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς κυρίως αν σχετίζεστε από κοινού με κάποιες ομάδες ή συλλόγους. Προσπάθησε να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και μην κάνεις επίδειξη ισχύος προκειμένου να δείξεις τι αξίζεις.

Λέων

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα γίνουν νούμερο ένα προτεραιότητα σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί προκλήσεις που θα σε κάνουν να βάλεις τα δυνατά σου ώστε να δείξεις τις ικανότητες σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου ή ακριβώς το αντίθετο να τις υποτιμήσεις. Σήμερα αυτό που πρέπει να κάνεις ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, είναι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στο ότι μπορείς να τα κάνεις όλα και στο ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Αν το καταφέρεις αυτό θα καταφέρεις να επιλύσεις και τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Παρθένος

Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει σε φίλους, γνωστούς, βιβλία και φυσικά στο ίντερνετ. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε προκαλεί να μάθεις νέα πράγματα και να αποκομίσεις νέες γνώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει έπαρση και την ανάγκη να δείξεις την υπεροχή σου στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσεις μικρές παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σου.

Ζυγός

Οι σκέψεις σου δεν θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα επαναφέρει στο παρόν καταστάσεις που σε έχουν πικράνει. Προσπάθησε να τις αφήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου καθώς αυτές θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναταραχή, που με τη σειρά της θα επηρεάσει όλη τη διάθεσή σου και όλη την ημέρα σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου καθώς βρίσκεσαι εν μέσω «υπερχείλισης». Προσπάθησε να μην αφήσεις απαισιόδοξες σκέψεις να πάρουν τα ηνία και απόφυγε να αναλύσεις για πράγματα που δεν αλλάζουν.

Σκορπιός

Οι ανθρώπινες σχέσεις θα είναι το πιο σημαντικό μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Ταύρου και σε αναγκάζει να δεις τις επιλογές σου ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου. Η αλήθεια είναι πως μέσα από τις επαφές με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα μπορέσεις να δεις κομμάτια του εαυτού σου και να καταλάβεις για πιο λόγο έχουν τόσο σημαντική θέση στη ζωή σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Λέοντα θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός/η διαφορετικά είναι πιθανόν να δώσεις σημασία σε ανθρώπους που δεν χρειάζεται και να αφήσεις παραπονεμένους ανθρώπους που αξίζουν.

Τοξότης

Η καθημερινότητα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πιεστική καθώς θα σε αναγκάσει να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις αλλά είναι πιθανόν να μην είναι περισσότερες αλλά να σου φανούν πιεστικές καθώς βρίσκεσαι σε καλοκαιρινή σιέστα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί μία έντονη καθημερινότητα με αρκετές δουλειές οι οποίες αν μη τι άλλο θα σε αναγκάσουν να τους δώσεις σημασία. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα ενισχύσει την κόπωση σου και μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Πρόσεξε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας, για αυτό θα ήταν φρόνιμο να πεις και ένα όχι εκεί που κρίνεις απαραίτητο.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις ένα νέο χόμπι ή να κάνεις μια έρευνα σχετικά με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα η κάποια μαθήματα που σχετίζονται με τη ζωγραφική, το χορό ακόμα και το πλέξιμο καθώς η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική για εσένα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα ενισχύσει την καλλιτεχνική σου φύση για αυτό είναι κρίμα να μην την αφήσεις να έρθει στην επιφάνεια μέσα από διάφορες δραστηριότητες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα ενδέχεται να σου δημιουργήσει δυσθυμία καθώς θα έχεις την τάση να βαριέσαι εύκολα. Όσο πιο γεμάτη είναι η ημέρα σου τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να βαρεθείς και να εκνευριστείς με όλους και με όλα!

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς και δουλειές που απορρέουν από αυτό. Είναι πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείς με μία επισκευή και σήμερα θα παρατηρήσεις πως δεν γίνεται να την αναβάλεις άλλο. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που είχες για σήμερα και δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει δυσθυμία την οποία ενδέχεται να πληρώσει κάποιος στενός σου συνεργάτης ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς μετά εσύ θα μετανιώσεις για τη συμπεριφορά σου αλλά οι άλλοι θα τη θυμούνται!

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις προτάσεις για βόλτα, καφέ και ψιλή κουβέντα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και δεν πρόκειται να αρνηθείς καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως είναι πολύ σημαντικό να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που μπορείς να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα μπορεί να δώσει λίγη ένταση στην κατά τα άλλα πολύ καλή ημέρα καθώς θα νιώσεις εκνευρισμένος/η σε περίπτωση που κάποιος δεν συμφωνήσει με τη δική σου γνώμη. Δέξου τυχόν διαφορετικές απόψεις των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου και μην προσπαθήσεις να τους πείσεις πως έχουν άδικο!

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!