ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3η Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να δείξεις στους άλλους τις επιθυμίες σου, τις ανάγκες σου και αυτά που θέλεις από εκείνους. Σήμερα είναι πιθανόν εξαιτίας αυτών που θέλεις να φανείς εγωιστής/στρια για αυτό πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίον θα τα ζητήσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τα οικονομικά σου ζητήματα θα κρατήσουν το μυαλό σου μακριά από οτιδήποτε άλλο. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να σου έρθει μία ξαφνική ιδέα την οποία αν υλοποιήσεις θα βοηθήσεις ιδιαίτερα το ταμείο σου. Έκτακτα έξοδα και έσοδα είναι πιθανά καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ταύρος

Σήμερα θα είσαι για λίγο ακόμα υποτονικός/η καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα «κρατά» τα αποθέματα ενέργειας σου και θα τα διοχετεύει στις σκέψεις σου και στις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να βγεις από το φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων ακόμα κι αν χρειαστεί να απασχοληθείς με μία δουλειά ακόμα και με μία αγγαρεία. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να επανέλθεις στην αρχική σου κατάσταση και να αποκτήσεις ενέργεια. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους καθώς είναι ένας τρόπος να νιώσεις ελεύθερος/η.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ώρες παραμονής της σε αυτό το ζώδιο η για να δεις τους αγαπημένους σου φίλους και να περάσεις χρόνο συναντώντας ανθρώπους που εκτιμάς. Ακόμα και ένας καφές μετά τη δουλειά με κάποιο συνάδελφό σου θα έχει πολύ θετική επίδραση στη διάθεσή σου. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή και με ανάγκη να μείνεις μακριά από τα «δρώμενα». Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα σου φέρει στο μυαλό ξαφνικές αναλαμπές σχετικές με γεγονότα που έχουν περάσει. Προσπάθησε να μην πεις σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων χωρίς λόγο.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την εργατικότητα που θα σου προσδώσει η Σελήνη στον Κριό για να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα, να πραγματοποιήσεις κάποιες επαφές ή απλά να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα το πρωί καθώς όσο περνάει η ημέρα τόσο η διάθεσή σου θα γίνεται πιο ανάλαφρη. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την όρεξη να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους και να αφήσεις για λίγο τις δουλειές σου στην άκρη. Η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα μάθεις ένα νέο το οποίο θα σε ξαφνιάσει!

Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε βοηθά να οργανώσεις μία μονοήμερη απόδραση στην κοντινότερη παραλία ή στο κοντινότερο εξοχικό ενός φιλικό σου προσώπου! Εκμεταλλεύσου την ενέργειά σου καθώς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να κάνει την εμφάνιση του είτε μέσω τηλεφώνου είτε από κοντά. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να αναγκαστείς να αναλάβεις κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις σπασμωδικά. Απόφυγε κινήσεις που δεν έχει σκεφτεί καλά ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση μιας και η Σελήνη από τον Κριό εξακολουθεί να σου δημιουργεί συναισθηματική αναταραχή όμως θα έχεις όλη την ημέρα μπροστά σου για να την διορθώσεις! Σίγουρα θα σε απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και από αυτά πρέπει να ξεκινήσεις προκειμένου να καταφέρεις να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φύγεις έστω και για ένα διήμερο προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως έχεις μεγάλες πιθανότητες να κάνεις τις σκέψεις σου πραγματικότητα στο άψε σβήσε.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Κριού και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τη συναισθηματική πλευρά των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα παρατηρήσεις πως θα ξεκινήσεις να γίνεσαι περισσότερο καχύποπτος/η με όλους και με όλα. Είναι πιθανό να υπερ-αναλύσεις κάποια γεγονότα καθώς δεν θα σου αρέσει να βγάζεις γρήγορες αποφάσεις προτού εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες. Η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα σου φέρει έκτακτα νέα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα τρίτων και ερωτικά ζητήματα.

Σκορπιός

Σήμερα αν βάλεις τα δυνατά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που έχεις αφήσει τις προηγούμενες ημέρες καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα σε πεισμώσει μέχρι να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και το ενδιαφέρον σου θα τραβήξουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, οι στενοί σου συνεργάτες αλλά και το ταίρι σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να ακούσεις ένα ξαφνικό νέο από αυτούς το οποίο δεν θα περιμένεις. Η ημέρα θα είναι γεμάτη εκπλήξεις για αυτό άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ιδιαίτερα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Τοξότης

Σήμερα η ημέρα θα ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά και ερωτικά θα έλεγα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα σου χαρίσει όρεξη και διάθεση να βγεις έξω, να συναντήσεις όμορφους ανθρώπους και γιατί όχι να επιδοθείς στο αγαπημένο του σπορ το φλερτ! Προσπάθησε να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις «ερωτευμένος/η» είτε είναι πρόσωπο είτε είναι δραστηριότητα καθώς με αυτό τον τρόπο θα περάσεις μία υπέροχη ημέρα. Το βράδυ η Σελήνη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσει κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορούν να έρθουν κι άλλες και μάλιστα υπό τη μορφή έκτακτων που θα σε αναγκάσουν να αφήσεις τις αγαπημένες σου ασχολίες και να δουλέψεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και θα κρατά το ενδιαφέρον σου αμείωτο σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να διευθετήσεις ακόμα και υποχρεώσεις ρουτίνας ή δουλειές του σπιτιού! Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και προσωπική ζωή την οποία έχεις ξεχάσει τις τελευταίες ημέρες. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα πάρει τα ηνία του ενδιαφέροντος σου μιας και η ημέρα μπορεί να είναι πολύ ερωτική, αρκεί να την αφήσεις!

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και θα σου χαρίζει άκρως επικοινωνιακή διάθεση οπότε είναι κρίμα να την αφήσεις να φύγει ανεκμετάλλευτη, χωρίς να έχεις κάνει έστω μία νέα γνωριμία πριν αποχωρήσει! Σήμερα είναι μία καλή μέρα για συναναστροφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου αλλά και νέες γνωριμίες. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους που απαρτίζουν την οικογένειά σου και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως κάποιος δικός σου μπορεί να χρειαστεί τη συμβολή σου σε κάποιο θέμα άμεσα!

Ιχθύς

Σήμερα μπορεί να ξυπνήσεις και στο μυαλό σου να βρίσκονται οικονομικές σκέψεις και ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό δεν θα σου αφήσει περιθώρια να σκεφτείς κάτι άλλο. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και την όρεξη που έχεις για να διευθετήσεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις και μην γκρινιάζεις καθώς θα μπορέσεις να βγεις ευνοημένος/η. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα βοηθήσει το μυαλό σου να ξεκολλήσει από τα χρήματα και τα υλικά αποκτήματα! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως θα δεχτείς -το λιγότερο μία- πρόταση, για ποτό ή για μία βόλτα με αγαπημένους σου ανθρώπους!

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!