ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Ιουλίου;

Κριός

Ενώ είσαι ατρόμητος/η από τη φύση σου και λατρεύεις τις έντονες καταστάσεις σήμερα θα είσαι λίγο διστακτικός στο να κάνεις οτιδήποτε είτε σχετίζεται με προσωπικές επιθυμίες είτε με επαγγελματικές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να εγείρει φοβίες και ανασφάλειες τις οποίες υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει να τις ξεπεράσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις πως αυτές ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού και όχι του πραγματικού. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε παρασύρουν καθώς η ήμερα είναι «θολή» και δεν θα σε βοηθήσει.

Ταύρος

Οι φίλοι σου θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα ημερήσια δρώμενα καθώς θέλεις να τους έχεις δίπλα σου και να ακούσεις τη συμβουλή τους σε αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η και συναισθηματικό/η προς τους φίλους σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως αυτό θα γίνει το αδύναμο σημείο σου και κάποιοι «φίλοι» μπορεί να εκμεταλλευτούν την εμπιστοσύνη σου. Προτίμησε να συναναστραφείς μόνο με ανθρώπους που σου έχουν δείξει πως αξίζουν τη φιλία σου και κράτησε μακριά τους κόλακες που μπορεί να παρουσιαστούν.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς δημιουργεί μία κινητικότητα είτε την έχεις επιλέξει είτε όχι. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο να βρεις συμμάχους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ακόμα και αν υπάρξουν πολλοί που θα σε προσεγγίσουν. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από ουτοπικά σενάρια που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, αλλά ούτε και από ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σου δείξουν πως είναι οι «Σωτήρες» σου. Η ημέρα θα είναι θολή για αυτό απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

Καρκίνος

Το μυαλό σου ταξιδεύει και σήμερα και είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκεται εκεί που είναι η φυσική σου παρουσία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε κάτι συγκεκριμένο, καθώς το μυαλό σου θα σε πηγαίνει από το ένα θέμα στο άλλο! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να ονειροπολήσεις και θα σε κάνει αρκετά αφηρημένο/η. Από την άλλη θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν όρεξη να πουν πολλά που θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Κράτησε μικρό καλάθι και μην περιμένεις από τους άλλους κάτι καθώς η ημέρα θα έχει μία ροπή σε υπερβολές και λόγια που δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν.

Λέων

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι περίεργη καθώς μικρά καθημερινά πράγματα μπορεί να σου θυμίζουν καταστάσεις που δεν σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις εδώ και τώρα πράγματα που σε ενοχλούν. Σήμερα όμως είναι πιθανό να σε ενοχλούν όλα για αυτό καλύτερα να αφήσεις τις έντονες αντιδράσεις μιας και δεν είναι καλός σύμβουλος. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι υπέροχη για τη διαίσθησή σου καθώς θα την κάνει ακόμα πιο ισχυρή, γεγονός που θα σε προφυλάξει από λάθος πρόσωπα και λάθος ενέργειες. Από την άλλη δεν είναι ευνοϊκή για ένα οικονομικό ζήτημα για αυτό πρόσεξε πολύ αν έχεις σκοπό να συζητήσεις κάτι τέτοιο.

Παρθένος

Σήμερα οποιοδήποτε και αν είναι το πρόγραμμα της ημέρας σου ότι και αν έχεις αποφασίσει να κάνεις, θα θελήσεις να το κάνεις μαζί με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και όχι μόνος/η σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει τη σημασία που έχουν κάποιοι άνθρωποι για εσένα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την ορθή σου κρίση και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή. Αν δεν το κάνεις μπορεί να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν αξίζουν και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για σχέσεις και συνεργασίες, γεγονός που θα επηρεάσει εσένα είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα.

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις που έχεις σήμερα είναι αρκετές και δεν θα σε αφήσουν να κινηθείς με χαλαρούς ρυθμούς όπως είχες κατά νου, ιδιαίτερα αν αυτά που έπρεπε να κάνεις εχθές τα αφήσεις για σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ευνοεί τις δουλειές της καθημερινότητας αρκεί να πάρεις απόφαση να τις κάνεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα παίξει το ρόλο του «κακού» καθώς θα σε παρασύρει σε ονειροπολήσεις με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα διαφορετικά αύριο θα έχεις ακόμα περισσότερες δουλειές από ότι σήμερα και εχθές!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε προτρέπει να χαλαρώσεις ώστε να καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ενέργεια. Σήμερα ακόμα και αν δεν θέλεις να μείνεις σπίτι για να ξεκουραστείς, προτίμησε να περάσεις χρόνο μαζί με αγαπημένους σου ανθρώπους ή κάνοντας δραστηριότητες που αγαπάς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα εξάρει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες για αυτό πρέπει να βρεις τρόπο να τις διοχετεύσεις σε μία δημιουργική δραστηριότητα. Οτιδήποτε κι αν κάνεις φρόντισε να το κάνεις με όλη σου την καρδιά καθώς αυτό είναι το μυστικό για να περάσεις όμορφα σήμερα.

Τοξότης

Ακόμα και αν γύρω σου όλα είναι καλά εσύ είναι πιθανό να νιώθεις μία εσωτερική αναταραχή, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς εξακολουθεί να φέρνει στο μυαλό σου κάθε αδικία που έχεις υποστεί με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις τα παράπονα. Τα πρόσωπα που θα δεχτούν πιο έντονα τη δυσθυμία σου θα είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς σου καθώς από εκείνους θα ξεκινήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει την αντικειμενική σου σκέψη και είναι πιθανό να σε κάνει να έχεις υπερβολικές προσδοκίες από τους άλλους. Προσπάθησε να σκέφτεσαι ρεαλιστικά αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν θέματα τα οποία δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Αιγόκερως

Η ανάγκη σου για επικοινωνία θα καλύψει οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς σου λέει να συναναστραφείς με κόσμο προκειμένου να περάσεις καλά. Οι επαφές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους και σήμερα όμως υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις. Η σύνοδος που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει πλάνες και να στρώσει το έδαφος για να ακουστούν ψέματα. Προσπάθησε να φιλτράρεις κάλα αυτά που θα ακούσεις καθώς ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από την άλλη αν εσύ θέλεις να πεις κάτι προσπάθησε να το αποτυπώσεις όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται και να μην πεις πράγματα που δεν ισχύουν.

Υδροχόος

Η ανασφάλεια σου θα μπει εμπόδιο στα σχέδια σου καθώς σήμερα δεν θα είσαι σίγουρος/η αν πρέπει να ρισκάρεις σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου λέει να μην ρισκάρεις καθώς υπάρχει κίνδυνος να βγεις χαμένος/η. Οι οικονομικές κινήσεις και οι διευθετήσεις τέτοιου είδους δεν ευνοούνται σήμερα για αυτό προτίμησε απλά να κρατήσεις στάση αναμονής για ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου. Ακόμα και αν σου γίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα και συμφέρουσα πρόταση δες την προσεκτικά καθώς είναι πολύ πιθανόν να είναι άνθρακες ο θησαυρός.

Ιχθύς

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με εσένα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί εγωκεντρικές τάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις καθώς θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες και για να πεις αλλά και να ακούσεις ψέματα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις επαφές σου με κόσμο ιδιαίτερα με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς κάτι μπορεί να σου μεταφέρουν κάτι το οποίο δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η ημέρα δεν ευνοεί σημαντικές αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα για αυτό κράτησε στάση αναμονής προς αυτά και μην βιαστείς.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!