ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Ιουνίου;

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα είναι η μέρα που μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν πιο πρακτικό χαρακτήρα και να τα διεκπεραιώσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Στα επαγγελματικά σας κυρίως, ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα. Θα έχετε πολύ καλή συνεργασία με τους συνεργάτες σας και θα βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν. Στα αισθηματικά σας, η μέρα θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα για εσάς τους αδέσμευτους και θα μπορέσετε να έχετε τις εξελίξεις εκείνες που θα σας ευχαριστήσουν και θα δείτε αποτελέσματα σε όσα προσδοκάτε.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, φροντίστε σήμερα να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας ζωή και να βρείτε τους τρόπους εκείνους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα έχετε μέσα στη μέρα σας άκρως ενδιαφέρουσες επαφές και θα καταφέρετε να έρθετε σε συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε την εργασία σας και να δείτε τις καταστάσεις στα επαγγελματικά σας να αλλάζουν προς το καλύτερο. Στην αισθηματική σας ζωή, προσπαθείτε εσείς οι δεσμευμένοι να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να ανανεώσετε τη σχέση σας και γενικότερα να ζήσετε ενδιαφέρουσες στιγμές που θα σας ευχαριστήσουν.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να σας φέρει κάποια σύγχυση και να μην έχετε καθαρή κρίση για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Σήμερα καλό θα είναι να προσέξετε τον προγραμματισμό που θα κάνετε στα επαγγελματικά σας ή σε άλλους τομείς της ζωής σας, γιατί μπορεί να μην τηρηθεί ακριβώς. Στην αισθηματική σας ζωή, φροντίζετε να είστε εντάξει εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στη σχέση σας και να κάνετε με το ταίρι σας συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν κατά το παρελθόν.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η αλήθεια είναι ότι θέλετε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές και να φροντίσετε να φέρετε σε ισορροπία διάφορα θέματα που σας απασχόλησαν και έχουν να κάνουν κυρίως με την επαγγελματική σας ζωή. Τώρα πλέον ξέρετε τι θέλετε και είστε περισσότερο κατασταλαγμένοι για το τι ακριβώς αναζητάτε. Στα αισθηματικά σας, υπάρχει με το ταίρι σας μία απόλυτη ισορροπία σήμερα, σας στηρίζει στις αποφάσεις σας αλλά και γενικότερα και φροντίζει να είστε καλά και να νιώθετε όμορφα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη να βιώσετε αλλαγές ευχάριστες στην αισθηματική σας ζωή και φροντίζετε να περνάτε καλά.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα είναι μία μέρα όπου θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με καταστάσεις που είναι δημιουργικές και σας ευχαριστούν. Έχετε μία έντονη ενεργητικότητα και την διοχετεύετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα επαγγελματικά σας αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε ευχάριστες επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πάρετε χαρά από αυτές σας τις συναναστροφές. Μπορείτε, επίσης, σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι να βιώσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας και να νιώσετε άκρως ικανοποιημένοι με την πορεία και τις εξελίξεις στη σχέση σας.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας επηρεάζει σήμερα και καλό θα είναι στην επαγγελματική σας ζωή να μην κλείσετε κάποια συμφωνία ή να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που μπορεί να έχετε. Η μέρα σας καλεί να σκεφτείτε μέσα σας τι είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε, προκειμένου να είστε καλά και σας δείχνει το δρόμο, προκειμένου να το καταφέρετε. Στα αισθηματικά σας θα έχετε εσείς οι αδέσμευτοι κάποιες εξελίξεις που θα σας προβληματίσουν και θα σας φέρουν μπροστά σε επιλογές που κάνατε κατά το παρελθόν

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί βρίσκεστε σε μία φάση σήμερα όπου θέλετε να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έχετε διάθεση να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες σε διάφορους τομείς της ζωής σας και να είστε οργανωτικοί αλλά και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Μπορείτε επίσης σήμερα να αφιερώσετε χρόνο και στις δικές σας ανάγκες και να ασχοληθείτε με καταστάσεις που θα σας ανανεώσουν εσάς προσωπικά. Στα αισθηματικά σας σήμερα, εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε πολύ δοτικοί απέναντι στο ταίρι σας και θα δείξετε με κάθε τρόπο την αγάπη σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, καλό θα είναι σήμερα να φροντίσετε, όσο μπορείτε, να φέρετε σε μία ισορροπία τις καταστάσεις στην επαγγελματική σας ζωή και να δείξετε το πόσο εργατικοί είστε. Είναι μία περίοδος που σας αφορά πολύ η επαγγελματική σας ζωή και κυρίως η επαγγελματική σας εξέλιξη. Στα αισθηματικά σας, αποζητάτε εσείς οι αδέσμευτοι την αγάπη και τη συντροφικότητα, είστε όμως αποφασισμένοι να τα βρείτε σε ένα σωστό πρόσωπο που θα σας εμπνεύσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε μοναδικά. Δεν θέλετε να κάνετε κανέναν συμβιβασμό κι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η ευτυχία σας αλλά με εγγυήσεις.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά γενικότερα στη ζωή σας και σε διάφορα θέματα που αντιμετωπίζετε και καλό θα είναι σήμερα να μη βιαστείτε να κρίνετε τις καταστάσεις και τα πρόσωπα. Είστε ικανοί, έχετε διορατικότητα, καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε και πως πρέπει να κινηθείτε στα επαγγελματικά σας αλλά θέλετε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Στα αισθηματικά σας, καλό θα είναι εσείς οι δεσμευμένοι να μπορέσετε να βρείτε τρόπους να είστε κοντά στο ταίρι σας και να αποδεικνύετε το πόσο ευχαριστημένοι είστε από τη σχέση σας γενικότερα.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι σήμερα σε πρώτο πλάνο, καθώς νιώθετε πως πρέπει να ρίξετε το βάρος σήμερα σε αυτόν τον τομέα για να έχετε τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Δουλεύετε με ομαδικό πνεύμα, με οργάνωση και αποζητάτε να κάνουν κι οι συνεργάτες σας το ίδιο. Επίσης σήμερα θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα έχετε αυξημένες επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς οι αδέσμευτοι, μέσα από αυτές τις επαφές, ενδεχομένως να κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Οι δεσμευμένοι αποζητάτε τη σταθερότητα στην αισθηματική σας ζωή από τη σχέση σας και θέλετε να υπάρχει ισορροπία στο δούναι και λαβείν των συναισθημάτων.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σας απασχολούν και σήμερα τα οικονομικά σας αλλά όχι για πολύ ακόμα, καθώς θα βρείτε τις λύσεις εκείνες που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο και θα καταφέρετε να τα φέρετε σε μία ισορροπία. Φροντίζετε να είναι ευχαριστημένοι οι γύρω σας από εσάς και καταφέρνετε να ικανοποιείτε τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων, όταν σας έχουν ανάγκη και σας το ζητάνε. Είστε καλοί φίλοι και το αποδεικνύετε με κάθε τρόπο. Στα αισθηματικά σας, από τη μία εσείς οι δεσμευμένοι είστε εντάξει με την ανεξαρτησία σας αλλά από την άλλη σήμερα θα κάνετε κάποιες σκέψεις που έχουν να κάνουν με σχέση και συντροφικότητα.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα δεν σας βοηθάει τόσο πολύ στο να έχετε μια καθαρή κρίση σε θέματα που σας απασχολούν. Καλό θα είναι να είστε συγκρατημένοι ως προς την κρίση σας, γιατί δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρη. Σήμερα ίσως βιώσετε κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά σας που θα σας προβληματίσουν. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα να αναζητήσετε τρόπους εσείς οι αδέσμευτοι, προκειμένου να περάσετε χαλαρές στιγμές και να βιώσετε καταστάσεις που θα σας φτιάξουν τα κέφια. Οι δεσμευμένοι θα είστε ρομαντικοί και θα ζήσετε στιγμές όμορφες στη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας από την Λίλα Δασκαλάκη

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου μας στους 12 οίκους