ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Ιουνίου;

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με τις καλύτερες προοπτικές σε όλους τους τομείς της ζωής σας, καθώς το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό θα βοηθήσει την εξέλιξη διαφόρων θεμάτων που είχατε να αντιμετωπίσετε κατά το παρελθόν. Βρίσκεστε σε μία πολύ δημιουργική περίοδο και νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε σήμερα να φλερτάρετε και να αναζητήσετε το άλλο σας μισό, το αστρολογικό σκηνικό της ημέρας ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στον έρωτα. Οι δεσμευμένοι είστε σε καλή διάθεση και μοιράζεστε ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα έχετε έντονη ενέργεια και θέλετε να την διοχετεύσετε στην επαγγελματική σας ζωή και να δείτε τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Θα έχετε αυξημένες επαφές και η κοινωνικότητά σας σήμερα θα σας βοηθήσει, προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στην επαγγελματική σας ζωή. Προσέξτε όμως εσείς οι δεσμευμένοι, γιατί θα πρέπει να βρείτε χρόνο και για τη σχέση σας που ζητά να σας βλέπει περισσότερο. Κρατήστε αυτές τις μέρες τη δέουσα ισορροπία στο χρόνο σας, προκειμένου να μην έχει το ταίρι σας παράπονα και να μη νιώθει ότι τα δίνετε όλα στην επαγγελματική σας ζωή και παραμελείτε τη σχέση σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό σήμερα σας δίνει την ενέργεια εκείνη να λύσετε θέματα που σας απασχολούσαν σε διάφορους τομείς της ζωής σας, σας κάνει να σκέφτεστε πολύ πιο θετικά και γενικότερα σας δίνει χαρά και ευτυχία. Έρχεστε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς κι όπου κι αν πάτε, δεν περνάτε απαρατήρητοι. Προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια με απόλυτη επιτυχία κι είστε άκρως δημιουργικοί. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία νέα σχέση και να βρείτε την ευτυχία που αποζητάτε στην αισθηματική σας ζωή.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μία αρκετά απαιτητική εβδομάδα ξεκινά για εσάς στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς έχουν μαζευτεί αρκετές εκκρεμότητες στην επαγγελματική σας ζωή τις οποίες θέλετε να φέρετε εις πέρας. Επίσης, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι και να κάνετε δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι επιθυμείτε σήμερα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και να μοιραστείτε χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας και να αποδείξετε με όμορφες και ρομαντικές πράξεις την αγάπη σας αλλά και τον έρωτά σας.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό είναι για εσάς το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την εβδομάδα, καθώς θα σας φέρει ευχάριστα γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής σας αλλά και σας φτιάχνει τη διάθεση και την ψυχολογία. Γίνεστε πιο ευχάριστοι, σκέφτεστε πολύ πιο θετικά και θα έχετε εξελίξεις θετικές στα οικονομικά σας ζητήματα. Στα αισθηματικά σας, εσείς που βρίσκεστε σε σχέση περνάτε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας, αισθάνεστε ανανεωμένοι και πιστεύετε πως ήρθε η στιγμή να γίνει μία κουβέντα για την εξέλιξη της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να βγείτε έξω σήμερα, γιατί θα έχετε τύχη σε νέες γνωριμίες και έρωτες.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με αρκετό τρέξιμο και έναν προβληματισμό σχετικά με τα οικονομικά σας. Υπάρχουν κάποια έξοδα τα οποία έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους προκειμένου να τα καλύψετε και να φέρετε σε ισορροπία την οικονομική σας κατάσταση. Στα αισθηματικά σας, προσπαθείτε να βρείτε σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι κάποιες λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στη σχέση σας και να βρείτε μέσω του διαλόγου τη χρυσή τομή. Πιστεύετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να βρείτε τις λύσεις που θα επαναφέρουν το καλό κλίμα στη σχέση σας.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μία πολύ ευχάριστη μέρα η σημερινή για εσάς γιατί θα έχετε αυξημένες επαφές, θα είστε κοινωνικοί, θα καταφέρετε να αναγνωριστείτε στα επαγγελματικά σας και θα νιώσετε την ανάγκη να είστε δημιουργικοί και αποδοτικοί στην επαγγελματική σας ζωή. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι σαν να αρχίζετε να νιώθετε ερωτευμένοι, ενθουσιασμένοι θα έλεγα, με μία νέα γνωριμία που έχετε κάνει τελευταία και όπως φαίνεται δεν σας περνάει καθόλου απαρατήρητη αυτή η γνωριμία, κάθε άλλο σας απασχολεί έντονα, αν υπάρχει περίπτωση να γίνει σχέση και να σας προσφέρει στιγμές ευτυχίας και έρωτα. Οι δεσμευμένοι σήμερα έχετε τα κέφια σας και περνάτε καλά με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η σημερινή μέρα έχει κάποιο ενδιαφέρον για εσάς γιατί θα έχετε κάποιες εξελίξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ξαλαφρώσουν. Θα βρείτε λύσεις για κάποια θέματα που αντιμετωπίζατε τελευταία, θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες τους και γενικότερα θα είστε σήμερα άκρως δοτικοί στις συναναστροφές σας με τα δικά σας άτομα. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι είστε κάπως προβληματισμένοι και σε δίλημμα, από τη μία επιθυμείτε να μπείτε σε μία νέα σχέση, από την άλλη όμως δεν θέλετε ακόμα να απαρνηθείτε την ανεξαρτησία σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα μπορείτε λίγο να ανασάνατε σε διάφορους τομείς της ζωής σας που σας δυσκόλεψαν το τελευταίο διάστημα, καθώς το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό σας φέρνει πολλά καλά που θα σας ενθουσιάσουν. Στα επαγγελματικά, μπαίνουν σε τάξη ζητήματα που το τελευταίο διάστημα σας απασχόλησαν ενώ τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σταδιακή αύξηση. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σας κι αυτό το γεγονός θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Περνάτε καλά με το ταίρι σας και απολαμβάνετε τις στιγμές που μοιράζεστε μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η εβδομάδα ξεκίνησε κι εσείς βρίσκεστε σε μία πολύ θετική περίοδο για την επαγγελματική σας ζωή, καθώς αναλαμβάνετε νέα καθήκοντα κι αυτό το γεγονός θα σας ενθουσιάσει. Σήμερα, επίσης, θέλετε να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς και στις δικές σας ανάγκες. Θέλετε να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και γενικότερα να ανανεωθείτε. Στην αισθηματική σας ζωή, βρίσκεστε με το ταίρι σας, εξετάζετε το ενδεχόμενο της εξέλιξης της σχέσης σας και γενικά συζητάτε με το ταίρι σας θέματα που σας αφορούν. Οι αδέσμευτοι χαίρεστε την ελευθερία σας αλλά και το φλερτ, καθώς σήμερα δεν θα λείψουν οι νέες κατακτήσεις.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό σας ευνοεί και σας φέρνει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Στα επαγγελματικά σας, ευνοούνται σήμερα οι νέες συνεργασίες, τα νέα δεδομένα στην επαγγελματική σας ζωή και γενικότερα τα νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σας, θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε για θέματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Στην αισθηματική σας ζωή, όσοι είστε αδέσμευτοι και επιθυμείτε να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας οδηγήσουν σε νέα σχέση κι όχι σε κάτι πρόσκαιρο, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να το πετύχετε και να βρείτε αυτό που σας αξίζει κι έχετε ανάγκη.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα θα είστε κάπως προβληματισμένοι με την επαγγελματική σας ζωή και θα κληθείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που θα προκύψουν. Ίσως χρειαστεί να πάρετε και τη γνώμη των συναδέλφων σας και να συζητήσετε μαζί τους αυτά τα θέματα. Επίσης, σήμερα θέλετε να δείτε λίγο τους στόχους τους οποίους έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Στην αισθηματική σας ζωή, καταλαβαίνετε τις ανάγκες του συντρόφου σας εσείς οι δεσμευμένοι και φροντίζετε προκειμένου να τις καλύψετε και να μην έχει κανένα παράπονο το ταίρι σας από εσάς. Ζείτε ευτυχισμένες στιγμές και μοιράζεστε την αγάπη και το πάθος που υπάρχει στη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας από την Λίλα Δασκαλάκη

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου μας στους 12 οίκους