ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα σας εμπλουτίσει με αποφασιστικότητα και ισχυρή αυτοπεποίθηση, θα έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και στα προσόντα σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, θα φανείτε δραστήριοι και οργανωτικοί, θα διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας χωρίς καθυστερήσεις ή αναβολές.  Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, ζωηρός θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θερμές οι ερωτικές σας διαθέσεις,  και επειδή θα νιώσετε ανάγκη για επικοινωνία, πείτε ναι στις φιλικές προτάσεις διασκέδασης που θα λάβετε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Καρκίνο και τη Σελήνη στην Παρθένο, θα υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σας. Θα κλείσουν με επιτυχία διαπραγματεύσεις και συμφωνίες και θα υπάρξει εποικοδομητικό άνοιγμα για να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε συναισθηματικοί και διαλλακτικοί, με αποτέλεσμα να τερματίσουν διαφωνίες ή κόντρες. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο Θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς, συζητήσιμους και ομιλητικούς. Θα τα πάτε πολύ καλά στους διάλογους που θα ανοίξετε, επαγγελματικούς ή ερωτικούς, και υποθέσεις που εκκρεμούν θα κλείσουν υπέρ σας. Εποικοδομητική θα είναι η συζήτηση που θα ανοίξετε με πρόσωπο ερωτικό, θα κλείσουν ανασφάλειες, καχυποψίες και άστοχες φοβίες. Η εμφάνιση του Ήλιου στον Καρκίνο θα ζεστάνει τις διαθέσεις σας, θα νιώσετε κατανόηση και δεν θα φοβηθείτε να εκδηλώσετε την αγάπη σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, φέρνοντας γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε πόσο υπεύθυνος είναι ο χαρακτήρας σας, πόσο συναισθηματικός είναι ο τρόπος σκέψης σας. Θα εκτιμηθεί η ωριμότητα και ο επαγγελματισμός σας, τώρα  είστε στη χρονική στιγμή που θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ευχάριστη ερωτική κατάληξη θα έχει η συνομιλία σας με πρόσωπο που επιδιώκετε καιρό αποκατάσταση σχέσης. Θα προκύψει επανασύνδεση για τους χωρισμένους, νέα γνωριμία για τους ελεύθερους.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός του Ήλιου στον Καρκίνο μάλλον θα σας κάνει επιρρεπείς στις ονειροπολήσεις, ωστόσο η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα φέρει ευχάριστα επαγγελματικά συμβάντα  που θα σας προσγειώσουν στη ρεαλιστική πραγματικότητα. Ένα επαγγελματικό ζήτημα θα σας αναγκάσει να αφήσετε τις πολλές σκέψεις και να περάσετε σε δραστικές πράξεις που τελικά θα έχουν επιτυχία. Στα ερωτικά σας, θα συμπεριφερθείτε με έντονη θερμότητα, θα καταφέρετε να προσελκύσετε επάνω σας πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά εδώ και πολύ καιρό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, θα ενισχύσει τις οργανωτικές σας ικανότητες, θα φέρει τυχερά επαγγελματικά ενδεχόμενα, θα κλείσει με επιτυχία παλιές ανοιχτές υποθέσεις. Θα σας φανεί δελεαστική η καινούργια επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνουν και σε περίπτωση που αποφασίσετε να την δεχτείτε, σας αποκαλύπτω πως θα έχει υψηλά χρηματικά οφέλη. Σε σταθερό κλίμα ηρεμίας και αγάπης θα περάσει η ερωτική σας σχέση και αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα με ήρεμη ψυχολογία.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί,  με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο και με τον Ήλιο να περνά στον Καρκίνο, θα θελήσετε να εδραιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, να τις στηρίξετε στο αίσθημα της αγάπης, με στόχο την ασφάλεια και τη σταθερή διάρκεια. Αυτή τη φορά, θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα σε ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Εκφράστε τις επιθυμίες σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας θα βρείτε ανταπόκριση πρακτική αλλά και συναισθηματική. Θα ακουστούν λόγια αγάπης που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Ήλιο στον Καρκίνο, θα δώσετε περισσότερη σημασία στα συναισθηματικά σας θέματα, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να ονειροπολήσετε, να περάσετε θερμές ερωτικές στιγμές. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας ,πολύ έντονη η διαίσθησή σας, ό, τι υποψιαστείτε ή υποθέσετε θα βγει σωστό. Στον ερωτικό σας τομέα, θα προκαλέσετε συζητήσεις συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων και θα είστε πρόθυμοι να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματά σας. Θερμή ανταπόκριση θα βρείτε από το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τη Σελήνη στην Παρθένο θα είστε ανοιχτόκαρδοι, κοινωνικοί και πολύ συζητήσιμοι, θα παρατηρήσετε πως η αντίληψή σας θα είναι ανοιχτή προς νέες διαστάσεις και κατευθύνσεις, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να φέρετε αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία. Έρχεται άνοιγμα σε χρηματικές σας υποθέσεις, κλείνουν επιτυχώς οικονομικές συμφωνίες. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα σας φέρουν τυχερά ανοίγματα, θα ενισχύσουν τις διαθέσεις σας για ρίσκα και έντονη δράση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και ο ερχομός του Ήλιου στον Καρκίνο, θα σας κάνει κοινωνικούς, συζητήσιμους, συνεργάσιμους και κοινωνικά πρόσχαρους. Θα είστε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά άτομα και θα λάβετε θετική απάντηση σε περίπτωση που εσείς θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας. Κατόπιν θέρμης συζήτησης ανάμεσα σε σας και σε ερωτικό πρόσωπο, θα καταφέρετε να αλλάξετε το πλαίσιο των επαφών σας, προχωρώντας σε ένα πιο δεσμευτικό είδος ερωτικής σχέσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και ο ερχομός του Ήλιου στον Καρκίνο, θα σας κάνει φιλικούς, κοινωνικούς, με έντονη τη διάθεση να κατανοήσετε τους γύρω σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους σε βάθος. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Άρη θα σας βοηθήσει να προβείτε σε δραστικές κινήσεις, τώρα θα νοιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα. Τύχη θα έχετε σε κάποια δυναμικά επαγγελματικά σας άλματα και ως προς τα ερωτικά σας για τους ελευθέρους θα εμφανιστεί προοπτική νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε την όσο καλυτέρα μπορείτε.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, κάπως ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς θα σας κάνει ο ερχομός του Ήλιου στον Καρκίνο. Θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις, η φαντασία σας θα είναι πιο ισχυρή από τη ρεαλιστική λογική. Θα χαρακτηρίζεστε από κατανόηση και συγκαταβατικότητα, γι’ αυτό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά, θερμό ενδιαφέρον θα δείξετε σε οικογενειακά σας πρόσωπα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, θα επιδιώξετε τάξη και οργάνωση, καταφέρνοντας να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά

Τι πρέπει να προσέξετε για να μη χάσετε το πρόσωπο που αγαπάτε;