ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε στους σχεδιασμούς σας. Η διάθεσή σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο κι οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε θα κινηθεί σε αίσια και τυχερή πορεία. Διαλύεται εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα και έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αποκτάτε ισορροπία,  εμπιστοσύνη και συναισθηματική σταθερότητα.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό, ετοιμαστείτε για απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις που θα αλλάξουν τους στόχους και τις βλέψεις σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να προβείτε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις, αναζητώντας οριστικές λύσεις και μόνιμα αποτελέσματα. Τώρα θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη την ερωτική σας σχέση, διαλύοντας αρνητικές καχυποψίες. Ένα τυχαίο συμβάν που θα εξελιχθεί σε προσωπική συνάντηση, θα δώσει στους ερωτικά μόνους, την ευκαιρία νέας ερωτικής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή,  γιατί σήμερα  κάποιο πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε  χωρίς υπεκφυγές τι ακριβώς νιώθετε και τι αναζητάτε. Δεν θα επιτρέψει να υπάρξουν μεταξύ σας άλλα τρεναρίσματα ή μπερδέματα, γι’ αυτό αποφασίστε ποιον αγαπάτε, τι προσμένετε και τι αναζητάτε. Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σας φέρει απρόσμενες αναστατώσεις που τελικά θα αποδειχτούν πολύ ευχάριστες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να λάβετε μέρος σε φιλικές συναναστροφές και σε ευχάριστες παρέες. Θα έχετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, θα εκφραστείτε συναισθηματικά, δεν πρόκειται να κλειστείτε στον εαυτό σας και θα σας βγει σε καλό. Υπάρχει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την ευκαιρία να σας ανοιχτεί κι αν του δώσετε το πράσινο φως, τότε θα δημιουργηθεί νέος ορίζοντας στη ζωή σας. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας και συναισθηματικής πίεσης. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη να βελτιώσετε τη ζωή σας θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση που ουσιαστικά θα αποτελέσει ερωτική πρόκληση. Θα υπάρξει νέο ερωτικό άνοιγμα στη ζωή σας και θα σας φανερώσω πως θα είναι μεγάλο λάθος, αν το αγνοήσετε. Η σήμερα μέρα θα απαιτεί από εσάς αυθορμητισμό και οικειότητα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα με τη  Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό, αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις απομόνωσης ή εσωστρέφειας. Θα είναι πολύ έντονη η διάθεσή σας για κοινωνικοποίηση και στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί και ξεκάθαροι. Οι θερμές και φιλικές σας διαθέσεις θα βοηθήσουν ένα πρόσωπο να σας ανοίξει την καρδιά του, δεν αποκλείεται να υπάρξει μεταξύ σας ερωτική εξέλιξη. Για εσάς που ήδη έχετε ερωτικό ταίρι  θα υπάρξουν μεταξύ σας εξηγήσεις που θα βάλουν σε τάξη τη μελλοντική σας πορεία.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την οργάνωση του χώρου σας και του σπιτιού σας γενικότερα. Επιθυμείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας μέσα από την οργάνωση και την αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού σας. Επίσης σήμερα επιθυμείτε να συναντήσετε πρόσωπα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και να μοιραστείτε τα νέα σας. Στα αισθηματικά σας σήμερα, εσείς οι δεσμευμένοι επιθυμείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε με το ταίρι σας πρωτότυπες στιγμές, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, θα είστε γεμάτοι θετική ενέργεια και ζωτικότητα και θα έχετε την ανάγκη να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Ολοκληρώνετε εργασιακά θέματα και κλείνετε με αίσια κατάληξη ζητήματα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ένα ερωτικό πρόσωπο θα επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε πολλά. Αυτή τη φορά, θα έχετε συναισθηματική ισορροπία και σωστή συνεννόηση.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία, θα έχετε ευχάριστα ερωτικά ανοίγματα, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για ουσιαστική δράση. Τώρα θα εμφανίσετε την ανάγκη να λυθούν παρεξηγήσεις, γι’ αυτό στις συζητήσεις που θα υπάρξουν, τα λόγια σας θα είναι θερμά και ξεκάθαρα.  Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τελεσίδικα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε ερωτικές διεκδικήσεις, σας συμβουλεύω να κινηθείτε δραστικά και άμεσα, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σας διέπει τάση εξωστρέφειας, γι’ αυτό και θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις και σε συναισθηματικές αποκαλύψεις. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάληξη δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα και παράλληλα θα σας δώσει νέο άνοιγμα για διαφορετικές κατευθύνσεις. Η θερμή και κοινωνική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς σε καινούργια πρόσωπα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Δία, θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, και κυρίως ουσιαστικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Θα βγείτε από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο, κλείνει με επιτυχία μια ερωτική σας υπόθεση. Εκτιμήστε και αξιοποιήστε τη θερμή στάση που θα έχει το ερωτικό σας ταίρι και σε περίπτωση που είστε μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, σήμερα με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ουρανό, δεν θα έχετε καμία διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας ή στο σπίτι σας, η μέρα σας θα είναι γεμάτη συναντήσεις και συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Μια ευχάριστη φιλική πρόταση θα σας βοηθήσει να βρείτε ηρεμία, ψυχική ισορροπία και για τους ελεύθερους ίσως και προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 20 με 21 Ιουνίου 2015

Πώς να καταλάβετε αν του αρέσετε!