ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα μπερδέψει λίγο τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διάλογους με εντάσεις, συγκρούσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις, τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Ένα ευχάριστο ερωτικό συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι, νευρικοί και αντιδραστικοί.  Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει επιρρεπείς σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα κάνει κάπως δύσκολη την επικοινωνία σας με τους τρίτους. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε, όσο μπορείτε, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, φροντίστε για την ξεκούρασή σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί οι υποθέσεις σας θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα φέρει συμβάντα που θα αλλάξουν τις σκέψεις σας και τα σχέδιαά σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αναβολές, ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει, αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις και μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Στην ψυχολογία σας, δεν θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και συναναστροφές.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, στο μυαλό σας θα υπάρχουν διαφόρων ειδών σκέψεις που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν και ως αντιφατικές. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες ή ριζικές αλλαγές, θα υπάρξει στασιμότητα και όχι ιδιαίτερη εξέλιξη. Μην αφήσετε ανεξέλικτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας διακατέχει,  το νου σας να μη διχαστεί ερωτικά η καρδιά σας. Σε περίπτωση νέας γνωριμίας, μην ξεχάσετε να υπολογίσετε και το ταίρι που ήδη υπάρχει στη ζωή σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε μπερδεμένοι, νευρικοί, ίσως και κάπως απότομοι και σε αυτό θα συμβάλλει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό. Στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες, δεν θα εμφανιστείτε και τόσο συνεργάσιμοι, γι’ αυτό δεν θα υπάρξει περίπτωση να κλείσουν εκκρεμότητες. Η ερωτική σας στάση θα χαρακτηρίζεται από έντονη θερμότητα, με αποτέλεσμα να υπάρξει για εσάς μια πολύ όμορφη και εντόνως ερωτική ημέρα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να σας φλερτάρει, κρατήστε θετική στάση θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικά μπερδέματα, ίσως και αντιδραστικές εκρήξεις, θα σας φέρει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό. Θα υπάρξει αδυναμία συγκέντρωσης, θα ξεφύγετε από τους στόχους σας, θα προκύψουν αναβολές και αναθεωρήσεις. Τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα ερωτικά σας, προσπαθήστε να κρατήσετε στάση ψύχραιμη και συγκρατημένη για να μην υπάρξει κίνδυνος ρήξης και παρεξηγήσεων. Νέα ερωτική πρόταση θα έχει τη δυνατότητα να ωθήσει τη ζωή σας προς μια ολοκαίνουργια και επιτυχημένη ερωτική κατεύθυνση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ασάφειες και αντιφάσεις θα παρατηρηθούν στη σκέψη σας, και δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος έκφρασής σας. Μάλλον δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι, τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες, όσο και στις ερωτικές σας κουβέντες, θα παρατηρηθεί αδυναμία τεκμηρίωσης. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα μειωμένα επιχειρήματα που θα θέσετε, δεν θα σας βοηθήσουν να ταχτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στην ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει επιρρεπείς σε σκηνές ζήλειας, καχυποψίας και εκνευρισμού, γι’ αυτό προσοχή στον τρόπο που θα εκφράσετε σκέψεις ή παράπονα. Θα καραδοκεί ο κίνδυνος να μετατραπούν οι διάλογοι σας σε διαμάχη, γι’ αυτό αποφύγετε αντιδραστικές απαντήσεις και πεισματικούς αρνητισμούς. Χαλιναγωγείστε τάσεις εκνευρισμού, σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και κυρίως με ξεκαθαρισμένες βλέψεις. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξει εμφάνιση προσώπου!

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης, από μόνοι σας θα αλλάξετε οπτικό πεδίο, καταλήγοντας σε αναθεωρήσεις. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας, θα κινηθείτε περισσότερο με βάση το συναίσθημα και το ένστικτο, ωστόσο προσοχή, μη δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας, δώστε βάση και στα αποδεδειγμένα γεγονότα. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τη  Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό,  απρόοπτα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή στόχων, σκοπών και επιθυμιών. Με δικές σας κινήσεις, θα ανατραπούν κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, ίσως να θελήσετε να αλλάξετε όρους ή συνεργάτες. Πεισματική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, προσοχή στις λεκτικές κόντρες. Κάποιο πρόσωπο θα ιντριγκαρει τις αισθήσεις σας κι αν δεν θέλετε να  βάλετε σε κίνδυνο την ερωτική σχέση που ήδη έχετε, τότε φερθείτε συνετά και προσγειωμένα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σας φέρει γεγονότα που θα αλλάξουν τους προγραμματισμούς σας. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, θα εμφανιστούν μικροεμπόδια, φέρνοντας καθυστερήσεις. Η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν  συναισθηματικοί κόμποι, ίσως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς αναζητάτε. Θα έχετε τη διάθεση για βελτίωση και για αλλαγές τόσο εσωτερικές, όσο και εξωτερικές. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να αλλάξετε στυλ και εμφάνιση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει γεγονότα που θα ανατρέψουν σκέψεις, θα αλλάξουν σχέδια, θα αναποδογυρίσουν συναισθήματα. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία, θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε τι ζητάτε και που στοχεύετε, αν εκφραστείτε με σαφήνεια και δυνατή επιχειρηματολογία, τότε όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Στον ερωτικό σας τομέα, σε τυχαία χρονική στιγμή, θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας αρχής που θα ανανεώσει για τα καλά την ψυχολογία σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.