ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σας εξοπλίσει με κατανόηση, με συναισθηματική ηρεμία και έντονη διορατικότητα. Με επιτυχία θα κλείσουν διαπραγματεύσεις και διαφόρων ειδών συζητήσεις, γιατί θα έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ψυχολογήσετε σωστά τους συνομιλητές σας, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας αποτρέψει από παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και ερωτική εξάρτηση μην αγνοήσετε τα αισθήματά του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας, ανταποκριθείτε χωρίς καχυποψίες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θερμούς, συγκαταβατικούς και συναισθηματικούς, θα σας κάνει η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να φερθείτε αδιάφορα στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει ερωτικά. Για την ώρα, θα βάλετε στις άκρη επαγγελματικούς προβληματισμούς και θα επιλέξετε έναν πιο ανέμελο και πιο ερωτικό ρυθμό ζωής. Σε περίπτωση που αναζητάτε σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση, τότε περάστε σε δεσμευτικές προτάσεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ετοιμάσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, θα νιώσετε συναισθηματική απελευθέρωση και δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα καταφέρει τελικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας θα πάρετε την απόφαση να του φανερώσετε σκέψεις αλλά και φοβίες. Αφεθείτε ελεύθερα στην ανάγκη που θα νιώσετε για επικοινωνία και μη θέσετε περιορισμούς στην κοινωνικότητα που θα σας διακατέχει. Θα είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για επανασυνδέσεις ή για νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, θα σας είστε κοινωνικοί, ομιλητικοί και αρκετά αισθησιακοί, χαρακτηριστικά που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες και εκπλήρωση στόχων. Τυχαίες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας, αξιοποιήστε τη διαίσθηση και το δυνατό σας ένστικτο. Στον ερωτικό σας τομέα, έρχεται αναπάντεχη επιτυχία, ακολουθήστε τον αυθορμητισμό σας, εκφράστε ελευθέρα τα συναισθήματά σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, συναισθηματική ισορροπία, γοητεία και έντονη αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η Σελήνη στον Καρκίνο, με αποτέλεσμα να γίνετε προσιτοί, φιλικοί και ιδιαιτέρως ερωτικοί. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα και η διάθεσή σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις και να περάσετε σε πορεία σταθερής ερωτικής ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που πολύ καλά θα κάνετε να μην την απορρίψετε.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, να αποκαλύψετε σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε τις κρυμμένες σας σκέψεις ή επιθυμίες. Αφήνετε πίσω σας επαγγελματικές σκοτούρες, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί κυρίως σε συναισθηματικά θέματα και σε ερωτικά ζητήματα. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις, τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές πράξεις. Δείξτε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, δεν πρόκειται να σας προδώσει.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, έρχονται τυχερά και πολύ ευχάριστα γεγονότα, θα νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές σας ανάγκες. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γιατί οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το κλίμα θερμό και η τύχη με το μέρος σας. Ευχάριστη ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη και δεσμευτική κατάληξη. Αφήστε ελεύθερο το ρομαντισμό που θα σας διακατέχει, μην περιορίσετε τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί,  ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα ενισχύσει το ένστικτο και τη διορατικότητά σας, θα νιώσετε κατανόηση, συμπόνια αλλά και έντονο ερωτισμό. Σας δίνω τη συμβουλή σε ερωτικά σας θέματα να αναλάβετε πρωτοβουλίες, περάστε σε τολμηρές προτάσεις, θα λάβετε απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν σε βάθος. Μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργια ερωτική γνωριμία, η γοητεία σας και η κοινωνικότητά σας θα φέρουν ευχάριστο και θερμό αποτέλεσμα. Έρχονται δυνατές ερωτικές στιγμές με πορεία δεσμευτικής εξέλιξης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σας αποτραβήξει από επαγγελματικά ζητήματα, θα σας δημιουργήσει ανάγκη για συναισθηματικό ξεμπλοκάρισμα,  έντονες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσει σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας και δεν αποκλείεται να περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Αν είστε ερωτικά μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, επιμεληθείτε αναλόγως, έρχεται γνωριμία με μελλοντικές προδιαγραφές.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας φέρει συναισθηματικές εντάσεις, με δική σας επιλογή θα προκαλέσετε ξεκαθάρισμα με στόχο την ασφάλεια και την ψυχική ηρεμία. Θα εστιάσετε σε ό, τι σας ευχαριστεί, θα απομακρυνθείτε από επαγγελματικές έγνοιες και από οτιδήποτε μπορεί να βαρύνει την ψυχολογία σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, το ένστικτό σας θα είναι σωστός καθοδηγητής, να το ακολουθήσετε πιστά. Για τους ερωτικά μόνους, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε καινούργιες γνωριμίες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, θα έχετε τη διάθεση να αφιερωθείτε κυρίως σε οικογενειακά ή ερωτικά θέματα και όχι τόσο σε εργασιακές υποθέσεις. Συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά της οποιασδήποτε κατάστασης, δεν θα σας προδώσει η διαίσθηση ή το ένστικτό σας. Ένα απρόοπτο γεγονός θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε, αρκεί να το διεκδικήσετε. Δείξτε θετική στάση στο πρόσωπο που με ευγένεια και αυθορμητισμό θα σας πλησιάσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, θα είστε ευχάριστοι συνομιλητές, τα λόγια σας θα είναι θερμά, η καρδιά σας προσιτή, γεμάτη κατανόηση. Η ελκυστική και ερωτική σας στάση θα σας δώσει συναισθηματικά ανοίγματα που αν αξιοποιηθούν από εσάς με τον κατάλληλο τρόπο, τότε ετοιμαστείτε για φιλικούς αλλά και ερωτικούς δεσμούς μεγάλης διάρκειας. Ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις που θα συνοδεύονται με όρκους και υποσχέσεις.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.