ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, τώρα όλες τις καταστάσεις που σας αφορούν θα τις δείτε σφαιρικά από όλες τις πλευρές τους, γι’ αυτό θα φτάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας, επαγγελματικούς ή ερωτικούς. Θα σημειωθεί αλλαγή πορείας, κατόπιν μιας πρότασης που θα λάβετε, δίνοντας πολύ θετική εξέλιξη. Κοινωνική και ευχάριστη θα είναι η στάση σας, απρόοπτα γεγονότα σε ανέμελες φιλικές στιγμές θα φέρουν νέες ερωτικές προκλήσεις στη ζωή σας. Αφεθείτε στον ερωτισμό που θα σας διακατέχει, αξιοποιήστε τη γοητεία σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας δώσει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, γιατί θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θα επιλέξετε φιλικές συναναστροφές και θα βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας, καταφέρνοντας  να φέρετε  στα νερά σας κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Ελευθερώνεστε από το άγχος και τα καταπιεστικά δεσμά είτε σε ερωτικά θέματα, είτε σε επαγγελματικά, γεγονός που θα ισορροπήσει την ψυχική σας διάθεση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευφράδεια λόγου, διαύγεια σκέψης, και έντονη οξυδέρκεια. Διατυπώστε τις νέες επαγγελματικές σας ιδέες και τα πλάνα που έχετε μέσα στη σκέψη σας, γιατί θα βρείτε την επιτυχία που αναμένετε και θα λάβετε κέρδη τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά. Σήμερα θα υπάρξει ερωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στο ερωτικό σας κατεστημένο, η διάθεσή σας να πάτε κόντρα στα δεδομένα θα φέρει μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη κατάληξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πέρα ό, τι σας δυσανασχετεί και σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις. Ουσιαστικά θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους τρίτους και αυτή τη φορά θα εστιάσετε στη θετική όψη των θεμάτων που σας προβληματίζουν. Δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ερωτική σας ζωή με άφορη μια καινούργια γνωριμία που θα υπάρξει. Ίσως κάποιο πρόσωπο να φύγει και κάποιο άλλο να έρθει, πάντα με δική σας πρωτοβουλία!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εστιάσετε μόνο στα όμορφα γεγονότα. Η διάθεσή σας να ασχοληθείτε με τη θετική πλευρά ανθρώπων και γεγονότων, θα σας κάνει προσιτούς και δεκτικούς, ανοίγοντας προοπτική νέων γνωριμιών. Ισορροπία θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο και το ήρεμο κλίμα που θα επικρατεί θα σας βοηθήσει να γίνετε αποτελεσματικοί και συνεργάσιμοι. Κάποιο πρόσωπο θα κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του, τολμήστε να ακολουθήσετε τα αισθήματά σας, θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Παρθένος

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, αγαπητοί μου Παρθένοι, έρχεται θετική κατάληξη σε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα και ένα ολοκαίνουριο άνοιγμα στον ερωτικό σας τομέα. Έντονο συναισθηματικό σύμπλεγμα θα βιώσετε και ίσως να μπλέξετε παρελθόν, παρόν και μέλλον, προκειμένου να πάρετε τις οριστικές αποφάσεις που απαιτούνται. Δεχτείτε με ευχαρίστηση προτάσεις φίλων και θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε όσο πιο ελκυστικοί μπορείτε στο νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα φέρει ισορροπία στην επικοινωνία σας, αισιοδοξία στη σκέψη σας και αποφασιστικότητα στη δράση σας. Αν κάποιοι από εσάς νιώσατε παγωμένοι από κάποιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε στο στάδιο της συμφιλίωσης και θα προκύψει δυνατή ένωση με πρόσωπο που υπήρξε απόσταση μεταξύ σας. Θα βρεθείτε πιο κοντά με οικογενειακά σας πρόσωπα και η διάθεσή σας για πιο στέρεες βάσεις επικοινωνίας, θα σας κάνει προσιτούς, συζητήσιμους και αρκετά εκφραστικούς.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα βάλει τάξη στις σκέψεις σας και στα συναισθήματά σας. Έρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε σε δοκιμασία αισθήματα, πρόσωπα και σχέσεις και σας φανερώνω πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Τώρα λήγει η περίοδος αναμονής και αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να αρπάξετε όποιο καινούργιο άνοιγμα σας δοθεί. Φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις φίλων, γιατί σε τυχαία φιλική συνάντηση, θα σας συστήσουν με πρόσωπο ικανό να θέσει νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή

Τοξότης

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, φίλοι μου Τοξότες, εσωτερική δύναμη, αισιοδοξία και ερωτισμός, θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στη σκέψη σας, όσο και στη δράση σας. Θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό στα ερωτικά  σας ζητήματα και όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε πρώην ταίρι σας, θα καταλήξετε σε αρχή επανασύνδεσης. Ίσως να μη γλιτώσετε από μια μορφή ερωτικού διλήμματος, ωστόσο η τάση που θα έχετε να αναλύσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε κατάστασης, θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που τελικά θα φέρει αλλαγές στα ερωτικά σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει σοβαρές εξελίξεις κυρίως στα επαγγελματικά σας, που δεν θα επιτρέπουν επιπολαιότητες ή βιαστικές αποφάσεις. Κλείνουν οριστικά κάποιες εκκρεμότητες,  γι’ αυτό κινηθείτε με ώριμη σκέψη και συνειδητοποιημένες πράξεις, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τόσο την αρνητική, όσο και τη θετική πλευρά των περιστάσεων. Τα γεγονότα θα σας βρουν οργανωμένους και με συνειδητή αντίληψη πάνω στο ποιές είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και οι βασικές σας επιθυμίες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ένα ψυχολογικό βάρος που σας ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό φεύγει από πάνω σας. Οι σχέσεις σας, ερωτικές ή επαγγελματικές, μπαίνουν σε περίοδο ισορροπίας και ελευθερώνεστε από άγχος και ανασφάλεια. Φιλικές προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση και θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Ισορροπημένα λόγια θα διακρίνουν τους διάλογους σας και θα έχετε την ευκαιρία να δράσετε επιτυχημένα τόσο στο χώρο της εργασίας σας, όσο και μέσα στην οικογένειά σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη  Νέα Σελήνη στους Διδύμους, μπαίνει φως σε σκοτεινές συναισθηματικές πτυχές, δίνονται λύσεις σε θέματα που από καιρό εκκρεμούσαν και λύνονται παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν από κακή επικοινωνία. Έρχονται ερωτικοί διάλογοι, φερέγγυες επαγγελματικές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Αυτή τη φορά, δεν θα  κλειστείτε στον εαυτό σας, θα ανοίξετε την καρδιά σας θα είστε δεκτικοί σε προτάσεις φίλων. Σήμερα επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, θα είναι η κατάλληλη μέρα να για να γοητευτείτε και να γοητεύσετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.