ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη θα σας προσφέρει έντονη ενέργεια και πολύ αυξημένη διάθεση για δραστηριότητες επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Όσοι προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν ή να σας ελέγξουν, θα τα βρουν μπαστούνια, η ζωτικότητα και η ενέργειά σας θα σας ωθήσουν σε έναν έντονο, ίσως και άστατο ρυθμό ζωής. Η αντιδραστική σας συμπεριφορά απέναντι σε ερωτικό πρόσωπο σχετικά με την πορεία της σχέσης σας, θα σας φέρει ένταση και λόγια που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε ριζικές αλλαγές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας βοηθήσει να υπερισχύσετε στις σχέσεις σας, θα απαλλαγείτε απ’ την παρουσία προσώπων που κλονίζουν την ισορροπία σας ή σας δημιουργούν εκνευρισμό. Η Σελήνη στους Διδύμους θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς, θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που πρόεκυψε από δικούς σας  λάθος χειρισμούς και περνάτε σε πορεία σταθερότητας. Προσοχή στον τρόπο και στα λόγια που θα εκφράσετε τις επιθυμίες σας, αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα ξεφυτρώσουν στη σκέψη σας νέες ιδέες και πιο εμπνευσμένοι τρόποι συνεργασίας.  Οι  πνευματικές σας δυνατότητες και οι εσωτερικές σας αντοχές θα σας οδηγήσουν σε επιτυχία όχι μόνο σε εργασιακά θέματα, αλλά και σε ερωτικά. Πείτε ναι σε πρόταση που θα λάβετε από ερωτικό πρόσωπο, θα ανανεώσει τη διάθεσή σας, απομακρύνοντάς σας από ανιαρές καταστάσεις. Έρχονται πολύ ευχάριστες επαφές, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα είναι ευνοϊκή στην επικοινωνία σας, θα σας εφοδιάσει με κατανόηση, οξυδέρκεια και διορατικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα διαφωνιών ή εντάσεων. Με θερμές συνομιλίες, θα διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα δοθεί λύση σε ένα ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους και μια καινούργια ευκαιρία για όσους αναζητάτε νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Νέα γνωριμία  που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή και θα περάσετε σε μια νέα περίοδο μεγάλων και σοβαρών αλλαγών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους αλλά και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, θα σας φέρουν αισιόδοξα συμβάντα που θα ενδυναμώσουν τη θέλησή σας και θα οχυρώσουν επιθυμίες, ανάγκες και θέλω. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.  Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Διάχυτος θα είναι ο ερωτισμός σας και αντιληπτός στους γύρω σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, καινούργιες ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη θα σας βοηθήσει να περάσετε στην εφαρμογή τους. Νέες συνεργασίες και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα ανταποκριθείτε με ισχυρή αυτοπεποίθηση και με καταρτισμένα προσόντα. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ανυποψίαστη στιγμή θα σας πιάσει την κουβέντα. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές, έρχεται απρόοπτη ερωτική γνωριμία.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους καθώς και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, θα σας δημιουργήσουν μαχητικές, ίσως και ανταγωνιστικές διαθέσεις, γεγονός που θα φέρει αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά, καθώς και σε υποθέσεις συνεργασίας. Ικανοποιητικό χρηματικό πόσο θα ‘ρθει στα χέρια σας αλλά δεν θα μείνει για πολύ εκεί, γιατί θα περάσετε σε αγορές και σε αυξημένα έξοδα. Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, θα υπάρξουν χρηματικές υποχρεώσεις που ενδεχομένως να σας δημιουργήσει άγχος η αποπληρωμή τους.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, θα σας φέρει γεγονότα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφραστείτε δυναμικά, με ειλικρίνεια και διορατικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Με τη Σελήνη στους Διδύμους, η κίνησή σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας και δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε λύση διαφωνιών και σε τακτοποίηση ερωτικών υποθέσεων. Ενέργεια, εξωτερίκευση και διαύγεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη στους Διδύμους σε συνδυασμό με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη, θα σας εξοπλίσουν με ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, αντοχή και θα ανταπεξέλθετε επιτυχώς στις υποσχέσεις που θα δώσετε, επαγγελματικές ή ερωτικές. Ίσως να νιώσετε ένα ελαφρύ άγχος, ωστόσο θα καταφέρετε να αποτινάξετε την πίεση και δεν θα εκτροχιαστείτε από τους ρυθμούς σας. Κρατήστε θετική και ήρεμη στάση σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε φιλικές παρέες, γιατί εκεί θα υπάρξει ένα γεγονός-έκπληξη!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη θα σας κάνει αισιόδοξους και παρορμητικούς. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, θα δείξετε θερμή διάθεση για νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας και νέες περιπέτειες στα ερωτικά σας. Πολύ ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση  και η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία, θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε. Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας και στις προτιμήσεις που θα δείξετε σχετικά με θέματα αγορών.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σας κάνει ομιλητικούς, επικοινωνιακούς και θα έχετε πολύ έντονη τη διάθεση να περάσετε σε έναν νέο τρόπο σκέψης. Με δική σας πρωτοβουλία, θα προκαλέσετε αναλυτικές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου, λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.