ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα τα κάνουν μπάχαλο στην επικοινωνία, λόγω του ανάδρομου Ερμή

Σαν να μη μας έφταναν τα προβλήματα που ήδη έχουμε, το κυκλοφοριακό, η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας και η κλιματική αλλαγή για την οποία φωνάζει η Greta, έσκασε μύτη και ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του για να δυσκολέψει κι άλλο την επικοινωνία μας με τους άλλους, αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Αλλά επειδή πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά στη ζωή, και έτσι οφείλεις να την αντιμετωπίζεις (για μένα δεν υπόσχομαι), σκέψου ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να σκεφτείς, να επανεξετάσεις και, γιατί όχι, να κάνεις μία νέα αρχή. Ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Μη σκιάζεσαι. Στις 19 Νοεμβρίου, θα ορθοδρομήσει.

 

Δίδυμοι

Συγκεντρώσου αγαπημένε μου Δίδυμε. Μπορεί να έχεις μάθει ότι τα πράγματα θα γίνονται με τον τρόπο σου, αλλά τώρα θα υπάρξει μία ψιλοαναστάτωση στη ζωή σου. Εσύ ειδικά θα βιώσεις τις εντονότερες αλλαγές γιατί ο Ερμής είναι ο πλανήτης που σε κυβερνά. Αυτό που θα συμβεί σε εσένα είναι ότι θα αυξηθούν κατά πολύ οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στη δουλειά, αλλά και τα κουτσομπολιά, οπότε προσοχή σε ποιον μιλάς. Μην αφήσεις την κοινωνικότητά σου να σε εκθέσει. Και φυσικά τρώμε σουπίτσες, πίνουμε τσαγάκια και θωρακίζουμε τον οργανισμούλη μας.

Δες κι αυτό: Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Παρθένος

Πάρε μία βαθιά ανάσα και ξεκίνα. Θα νιώσεις την επίδραση στον τομέα της επικοινωνίας (στον οποίο ήδη πάσχεις). Τα καλά νέα είναι ότι κάτι αλλάζει στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι και παύεις να είσαι τόσο κλειστός. Μάλλον αυτός ο Ερμής θα είναι το μπαμ και θα χρειαστεί να τα πεις εκεί που πρέπει για να εκτονωθείς. Α, και προσοχή στην οδήγηση. Πέρασες από ΚΤΕΟ; Τα λάδια τα έχεις ελέγξει;

Σκορπιός

Εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο επικοινωνίας. Εφόσον είσαι αρκετά μυστικοπαθής και οι άλλοι μαντεύουν αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις, έφτασε η ώρα να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό σου και να κάνεις μία ενδοσκόπηση για όλα. Μα για όλα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις παλιές σχέσεις, τοξικές φιλίες και γενικά, όποιον πάρει ο Χάρος. Με λίγη προσοχή, θα τα πας πολύ καλά. Αλλά πρέπει πρώτα να ξέρεις πού βρίσκεσαι και πού πατάς. Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα.