ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της μέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 22 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η ομαδικότητα που νιώθεις θα σου κάνει καλό και θα σου βοηθήσει στην επίτευξη στόχων. Αν είσαι single, μία νέα γνωριμία θα ανατρέψει τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Ταύρος

Με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, θα εξελιχθείς επαγγελματικά. Υπάρχει άγχος και εκνευρισμός που ίσως μπλοκάρει την ηρεμία στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Σκέφτεσαι ακόμα και τη μετακόμιση στο εξωτερικό. Νέες παρέες και πρόσωπα στη ζωή σου θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση.

Καρκίνος

Άκου το ένστικτό σου και διαχειρίσου σωστά τα οικονομικά σου. Μην τρελαίνεσαι λόγω ζήλιας, εκτός αν θέλεις να καταστρέψεις το Σαββατοκύριακο.

Λέων

Σε πρώτο πλάνοι οι προσωπικές σχέσεις αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις ατελείωτους συμβιβασμούς. Πάνω από όλα ο εαυτός σου.

Παρθένος

Διαχειρίσου την ένταση και το άγχος και μην φτάσεις σε συγκρούσεις στη δουλειά. Η αλλαγή διατροφής θα σου δώσει την ενέργεια που σου λείπει.

Ζυγός

Πατάς γερά στα πόδια σου και το πάθος είναι κυρίαρχο. Αξιοποίησε προτάσεις για εξόδους γιατί εκεί ίσως γνωρίσεις τον έρωτα.

Σκορπιός

Η οικογένειά σου σε επηρεάζει ψυχολογικά και μπορεί να έχεις συναισθηματικά ξεσπάσματα. Λύσε τα προβλήματα με μία ήρεμη συζήτηση.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σου είναι με το μέρος σου. Οι δικοί σου άνθρωποι σε συμβουλεύουν σωστά ενώ το βράδυ θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Απόψε θα ξεχαστείς με καλή παρέα και κρασάκι. Και με μπόλικο ρομάντζο.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, βελτιώνονται τα επαγγελματικά σου αλλά χρειάζεται να δείξεις το ψύχραιμο πρόσωπό σου. Πέρνα ένα ερωτικό Σάββατο με το ταίρι σου.

Ιχθύς

Χρειάζεσαι λίγο ρεαλισμό ώστε να μην σε πάρει από κάτω η καθημερινότητα. Μην κάνεις βαριές συζητήσεις, γιατί ο συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις