ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 3 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα έχεις μία ιδιαίτερα ευαίσθητη διάθεση, που σε απομακρύνει από όλους. Έρχονται όμως πολύ σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Όπως και στα ερωτικά σου.

Ταύρος

Έχεις πολλές σκέψεις και ιδέες που πρέπει να εκφράσεις, αλλά με τον σωστό χειρισμό. Το ταίρι σου μάλλον θα σε βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Διαχειρίσου το άγχος και την ένταση που έχεις, ώστε να αντεπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Εξαιρετική μέρα για να ζητήσεις αύξηση.

Καρκίνος

Ξαναβρήκες την παιχνιδιάρικη και αισιόδοξη φύση σου. Άσε πίσω ό,τι σε προβληματίζει και πες ναι σε κάθε έξοδο που θα σου προταθεί.

Λέων

Ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα κάνεις λάθος. Αφήνεις σιγά σιγά το άγχος και οι εξελίξεις στη δουλειά θα σε δικαιώσουν.

Παρθένος

Έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη την ηρεμία και την ισορροπία αυτήν την περίοδο. Βελτιώνονται τα πράγματα στη δουλειά, ενώ σε περιμένουν στιγμές ευτυχίας με τον σύντροφό σου.

Ζυγός

Έχεις πιεσμένο πρόγραμμα αλλά δε σε φοβάμαι. Ο κόπος σου θα αναγνωριστεί στη δουλειά και αν είσαι μόνη, ο έρωτας θα σε βρει στο γραφείο.

Σκορπιός

Νέα γνωριμία έρχεται να σε συνταράξει και και να σου δώσει λίγη παραπάνω αισιοδοξία. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις ένα δημιουργικό χόμπι.

Τοξότης

Πολύ θετικές εξελίξεις σε οικογενειακές σχέσεις και θετικά θέματα ακίνητης περιουσίας. Ο έρωτας ίσως κρύβεται στο φιλικό και οικείο περιβάλλον.

Αιγόκερως

Επιτέλους ξανα βρίσκεις την αισιοδοξία σου και αναζητάς τη θαλπωρή που σου δίνουν οι αγαπημένοι σου. Μη διστάσεις να το ρίξεις έξω σήμερα.

Υδροχόος

Προσοχή στα έξοδα και τις σπατάλες. Αποκτάς σταθερές βάσεις και πλησιάζουν στιγμές πάθους. Οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά και ωραία θέα.

Ιχθύς

Βγαίνεις δυναμικά μπροστά και διεκδικείς όλα όσα σου αξίζουν. Γενικότερα, είναι μία μέρα που δίνεις παντού μία ώθηση και νιώθεις πιο χαρούμενη από ποτέ.

Μπες εδώ για την αναλυτική πρόβλεψη