ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Φεβρουαρίου;

Κριός

Καλείσαι να αντιμετωπίσεις παιχνίδια χειρισμού από τους άλλους και θα υπάρχει κακό κλίμα στην ατμόσφαιρα. Δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου.

Ταύρος

Δείξε προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες και μείνε μακριά από κόντρες. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σου. Κράτα χαμηλούς και ήρεμους τόνους.

Δίδυμοι

Έχεις ανασφάλειες, που ενδεχομένως προκύπτουν από οικονομικές εκκρεμότητες. Και αυτό σε αποτρέπει από το να εμπιστευτείς νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και αυτό σε γεμίζει με δυναμισμό. Ώρα να κάνεις κίνηση ματ στα επαγγελματικά και να δείξεις ποια πραγματικά είσαι.

Λέων

Προσοχή στην καθημερινότητα γιατί έχει δυσκολία στο να συγκεντρωθείς. Δεν αποκλείονται οι κόντρες με συναδέλφους και τα ξεσπάσματα.

Παρθένος

Θέλεις να κάνεις σοβαρές συζητήσεις αλλά σου βγαίνει και μία ένταση. Δες τα πράγματα με ψυχραιμία και βρες εποικοδομητικές λύσεις στα προβλήματα.

Ζυγός

Έχεις ελαφρώς ανταγωνιστική συμπεριφορά και θέλεις να επιβληθείς στη δουλειά. Εκτός του ότι έτσι δεν θα πετύχεις αυτό που θες, θα δημιουργήσεις ένταση και στο σπίτι.

Σκορπιός

Έχεις διάθεση να βρεθείς με φίλους και να ανταλλάξετε απόψεις. Μην φανατιστείς και χαλάσεις την ατμόσφαιρα. Παρασκευή είναι.

Τοξότης

Ασχολείσαι με τα οικονομικά σου και στρέφεσαι προς νέα επαγγελματικά βήματα. Μελέτησε τους ανθρώπους με τους οποίους θες να συνεργαστείς και μην ενθουσιάζεσαι.

Αιγόκερως

Προσοχή στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Μην επιβάλεις τις απόψεις σου και γίνε λίγο πιο διαλλακτική. Νέα πρόσωπα θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον αλλά θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου με περίεργο τρόπο.

Υδροχόος

Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου υποδείξει πώς θα κινηθείς επαγγελματικά. Το άγχος είναι στα ύψη και αυτό περνάει στα προσωπικά σου.

Ιχθύς

Μία νέα γνωριμία έρχεται να ταράξει τα νερά και ίσως μιλάμε για τον απόλυτο έρωτα. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ωριμότητα και μην απομακρύνεσαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις