ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 6 Ιανουαρίου;

Κριός

Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής και μπράβο σου Κριέ. Μη γίνεσαι κτητική και άσε τον σύντροφό σου να λειτουργήσει όπως νομίζει.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, είσαι η πρωταγωνίστρια, αρκεί να μη γίνει εγωκεντρική και απόλυτη. Η μέρα σου θα εξελιχθεί πολύ όμορφα.

Δίδυμοι

Έχεις μία ελαφριά μελαγχολία, που μπορεί να ξεπεραστεί με μία βραδιά με φίλους και μουσική. Αν είσαι ελεύθερη, επιστρέφουν πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά δεν είναι για καλό.

Καρκίνος

Περνάς χαλαρές στιγμές με φίλους, αλλά η ανασφάλεια και η νευρικότητά σου μπορεί να καταστρέψουν την ατμόσφαιρα. Δεν είναι καλή μέρα για σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου.

Λέων

Αγχώνεσαι με τις κοινωνικές συναναστροφές και νιώθεις ότι πρέπει να τα καταφέρεις παντού. Βασικά δεν ξέρεις τι θες και αυτό δημιουργεί εντάσεις.

Παρθένος

Άσε τις γκρίνιες και τις λεπτομέρειες για αύριο. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για διασκέδαση, θαλπωρή και ανταλλαγή απόψεων.

Ζυγός

Ούτε εσύ γλιτώνεις από τα νεύρα Ζυγέ. Απλώς φρόντισε να μην εκτονωθείς σε εκείνους που σε νοιάζονται.

Σκορπιός

Έχεις μία τάση για εσωστρέφεια. Και καλά κάνεις, γιατί γενικώς είσαι έτοιμη να αρπαχτείς. Αν προκύψει φλερτ, μην εκτονωθείς στον έρμο τον άνθρωπο.

Τοξότης

Βγάλε τις εμμονές από το μυαλό σου, εκτός αν θέλεις να χαλάσει εντελώς η ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Ο έρωτας συνεχίζεται για εσένα και είσαι η μόνη που περνάς τόσο καλά. Απλώς άσε στην άκρη την κτηρική διάθεση που έχεις.

Υδροχόος

Ο εγωισμός σου αυξάνεται και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Θέλεις να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου, αλλά η κυκλοθυμία σου δε χαλιναγωγείται.

Ιχθύς

Κι εσύ θα παρτάρεις και θα περάσεις όμορφα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μη δώσεις βάση σε πρόσωπα που επιστρέφουν από το παρελθόν.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις