ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 5 Φεβρουαρίου;

Κριός

Δημιουργούνται εντάσεις με τους δικούς σου, αν και έχεις ανάγκη να τους δεις. Λίγος ποιοτικός χρόνος με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια.

Ταύρος

Από το απόγευμα και μετά, θα διασκεδάσεις με φίλους και γνωστούς, ενώ δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, δημιουργούνται προβλήματα στη δουλειά αλλά η καλή παρέα θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος

Άσε την γκρίνια κατά μέρους και αντιμετώπισε τη ζωή με αισιοδοξία. Μίλα ανοιχτά στο ταίρι σου και μαζί θα βρείτε λύσεις.

Λέων

Έχεις μία τάση για απομόνωση και νιώθεις ότι σε καταδιώκει το παρελθόν. Οι τέχνες και ο ρομαντισμός θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Παρθένος

Μοιράσου τις φιλοδοξίες σου με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί. Οι φίλοι θα σε βοηθήσουν σήμερα.

Ζυγός

Σε εκνευρίζουν οι καθημερινές υποχρεώσεις ενώ έχεις αρκετές επαγγελματικές ευθύνες. Προσπάθησε να συνδυάσεις τη δουλειά με τη σχέση για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

Σκορπιός

Βγαίνουν ανασφάλειες στην επιφάνεια και ίσως χαλάσουν το ερωτικό κλίμα. Πρόσεξε με την κυκλοθυμία σου, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις.

Τοξότης

Κάνεις σπασμωδικές κινήσεις που μπορούν να επηρεάσουν τη δουλειά και τη σχέση σου. ‘Άσε τις ζήλιες και πιάσε το πάθος (σκέτο).

Αιγόκερως

Απόφυγε παρεξηγήσεις στις δουλειές για να μην υπάρξουν προστριβές. Το σημαντικό για εσένα είναι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε εκείνους που αγαπάς. Ειδικά στον σύντροφό σου.

Υδροχόος

Έχεις μία γκρίνια και πετάς τα βέλη σου προς κάθε κατεύθυνση. Δες την καθημερινότητα με θετική ματιά και διώξε τη μιζέρια από τη σχέση σου.

Ιχθύς

Είσαι έτοιμη να ξεσπάσεις στους δικούς σου αλλά από το απόγευμα και μετά, αλλάζει η διάθεση. Και θα διασκεδάσεις, και θα φλερτάρεις και θα απολαύσεις τον έρωτα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις