ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 5 Δεκεμβρίου;

Κριός

Βρες την αυτοσυγκέντρωσή σου γιατί είναι πολλές οι εκκρεμότητες. Ξέρεις τι μπορεί να βοηθήσει; Να κάνεις μία ερωτική εξομολόγηση. Μόνο σε καλό θα σου βγει.

Ταύρος

Ώρα να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, αλλά μην το κάνεις με έπαρση. Ξεκινούν σημαντικές συνεργασίες και θα βρεις τη χρυσή τομή με το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Σήμερα αποκαθίσταται η καλή επικοινωνία με τους άλλους και μπορείς επιτέλους να δείξεις τις δυνατότητές σου σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Με κυρίαρχο το φλερτ, σάρωσέ τα όλα. Είναι καλή περίοδος να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με σωστό τρόπο.

Λέων

Θα βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα οικονομικά σου. Άδραξε τη μέρα και μίλησε στο ταίρι σου για όλα όσα νιώθεις για εκείνον.

Παρθένος

Λύσε τυχόν προβλήματα στις σχέσεις σου και εξέλιξε τα επαγγελματικά σου. Δε θα το πιστέψεις, αλλά είναι ιδανική μέρα για να βρεις λύση στα πάντα.

Ζυγός

Αν απαλλαχθείς από το υπερβολικό άγχος, θα δεις μόνο θετικές εξελίξεις στα εργασιακά και τα οικονομικά σου. Κάπου στη δουλειά, κρύβεται ένα πιθανό αμόρε.

Σκορπιός

Η ζωή θέλει φλερτ και καλοπέραση Σκορπιέ. Χαμήλωσε το εγώ σου και η προσωπικότητά σου θα σου φέρει ποικιλία επιλογών στα ερωτικά σου.

Τοξότης

Άσε πίσω σου τις στενάχωρες στιγμές και ξαναβρές τη ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Βρες χρόνο για την οικογένεια και τους αγαπημένου ςσου και νιώσε γλυκιά θαλπωρή.

Αιγόκερως

Σήμερα τους πείθεις όλους με τα επιχειρήματά σου και κλείνεις νέες συμφέρουσες συμφωνίες. Αξιοποίησε τη μέρα για διασκέδαση και χαλάρωση.

Υδροχόος

Κοίτα να διεκδικήσεις αύξηση στη δουλειά, γιατί δε σε βλέπω καλά με τις σπατάλες που κάνεις. Πιθανή νέα γνωριμία θα σου χαρίσει ρομαντικές στιγμές.

Ιχθύς

Ακτινοβολείς και πρωταγωνιστείς, όπου κι αν βρεθείς. Σήμερα ξεφάντωσε, αλλά μην μπεις σε αντιπαράθεση, γιατί μπορεί να καυγαδίσεις σοβαρά.

Διάβασε εδώ την αναλυτική πρόβλεψη