ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 4 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις παντού. Σάββατο σήμερα και ευκαιρία να δεις τους φίλους σου, αλλά και να νιώσεις έντονο πάθος στη σχέση σου.

Ταύρος

Σήμερα θα κλείσεις τις εκκρεμότητές σου, αλλά άσε τους συναισθηματισμούς εκτός. Η γοητεία σου δε θα αφήσει ασυγκίνητες τις νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Έρχεται το παρελθόν να σε αναστατώσει με διάφορους τρόπους. Βρες τρόπους εκτόνωσης και πέρασε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου.

Καρκίνος

Μην εκενευρίζεσαι με τους συναδέλφους σου. Χαλάρωσε με φίλους και πού ξέρεις, μπορεί να δημιουργηθούν νέα projects. Ή και μία νέα σχέση.

Λέων

Η αισιοδοξία που έχεις σε βοηθά να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια. Το άγχος της δουλειάς μπορεί να οδηγήσει σε ένταση, αλλά μην το επιτρέψεις. Και στα ερωτικά πάνε όλα καλά, Λιοντάρι μου.

Παρθένος

Ανεβαίνει η διάθεση και έχεις όρεξη να βολτάρεις. Κοίτα να το απολαύσεις γιατί σήμερα θα έχεις πολλά φλερτ.

Ζυγός

Σήμερα είναι μέρα για έρωτα και και πάθος. Έχεις ανασφάλειες και φόβους αλλά όλα θα πάνε καλά. Έφτασε η ώρα να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες.

Σκορπιός

Είσαι σε διάθεση που θέλεις να τα βρεις με όλους και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Θα το πετύχεις, αρκεί να μην ξεχνάς και τις δικές σου ανάγκες.

Τοξότης

Μην αρχίσεις τι γκρίνιες στη σχέση σου, γιατί θα καταστραφεί το καλό και ερωτικό κλίμα. Μη σκέφτεσαι τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας. Ας περάσει το τριήμερο πρώτα.

Αιγόκερως

Στο τσακίρ κέφι σήμερα και θέλεις να βγεις να γλεντήσεις με όποιον σου πει ναι. Αν είσαι σε σχέση, προβλέπεται αξιομνημόνευτη βραδιά πάθος.

Υδροχόος

Έχεις ένα άγχος για εμπορικά θέματα μέχρι το απόγευμα. Μετά θα βρεις θαλπωρή στην οικογένειά σου ή σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε νοιάζονται.

Ιχθύς

Ώρα να ξεφύγεις για λίγο από τη ρουτίνα και να ξεχάσεις την καθημερινότητα. Μεγάλη πιθανότητα για ερωτική γνωριμία μέσα από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις