ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 30 Δεκεμβρίου;

Κριός

Έχεις μία ένταση και η ψυχολογία σου είναι αρκετά πεσμένη. Αυτό που θα βοηθήσει είναι η θαλπωρή με το ταίρι σου.

Ταύρος

Από το απόγευμα και μετά, θα χαλαρώσεις παρέα με καλούς φίλους, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Λειτούργησε ομαδικά με τον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι

Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτό σε εκνευρίζει. Μία νέα γνωριμία ίσως προκύψει μέσα από κοινωνικές συναναστροφές.

Καρκίνος

Το πρωί θα είσαι μέσα στο άγχος και το απόγευμα μέσα στον ερωτισμό. Η κλασική κυκλοθυμία σου δηλαδή. Ανανέωσε τη σχέση σου και μη φορτώνεις το μυαλό με αρνητικές σκέψεις.

Λέων

Μην πέσεις στην παγίδα των συγκρούσεων και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Χαλιναγώγησε τη ζήλεια σου και μη χαλάς τη σχέση σου λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Παρθένος

Μεγάλη προσοχή στο πώς εκδηλώνεις τις σκέψεις σου. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, γι αυτό μην τη δυναμιτίζεις.

Ζυγός

Εκτόνωσε τα νεύρα σου στη γυμναστική και μην τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, κάτι καλό ξεκινά στον εργασιακό χώρο.

Σκορπιός

Η διασκέδαση μπαίνει σε πρώτο πλάνο απόψε και ετοιμάζεσαι να ξεφαντώσεις. Κάνε υπομονή στη δουλειά για να μη χαλάσεις τη βραδινή σου διάθεση.

Τοξότης

Σήμερα το παρελθόν ίσως σταθεί εμπόδιο στην ψυχολογία σου. Βρες τις ισορροπίες σου. Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό.

Αιγόκερως

Η κοινωνική σου ζωή θα ανανεώσει τη σχέση και είσαι σε πολύ καλή φάση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να διαπληκτιστείς με κάποιον από το εργασιακό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Από τη μία έχεις το πάθος και τον αισθησιασμό, και από την άλλη υπάρχει έντονη νευρικότητα και ανασφάλεια. Κακός συνδυασμός.

Ιχθύς

Τώρα θα διεκδικήσεις τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Με σωστή διαχείριση και ψυχραιμία, θα βρεις την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και έρωτα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις