ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει τα ζώδιό σου. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 8 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα νιώθεις αισιοδοξία και χαρά και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκεδάζοντας σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς, όπου θα νιώσεις ασφάλεια και θα αναπτύξεις σημαντικές σχέσεις μέσα σε αυτό. Μετά το μεσημέρι, η ένταση ανεβαίνει και είναι πιθανό να αντιπαρατεθείς έντονα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ό,τι ενδιαφέρει εσένα και τις προσωπικές σου ανάγκες, κάτι που το κάνεις άμεσα αντιληπτό στον σύντροφο και στους συνεργάτες σου. Προσοχή μόνο γιατί ο εγωισμός σου θα δημιουργήσει προβλήματα.

Δίδυμοι

Αυτό που επιδιώκεις σήμερα είναι να απομακρυνθείς από όλους και από όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και αναμνήσεις του παρελθόντος που είναι κομβικές για εσένα και σε έχουν στιγματίσει. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να κυριαρχήσουν, αρκεί να περιορίσεις την ένταση.

Καρκίνος

Σήμερα προσπάθησε να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σου γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει έντονη ευφορία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα είναι άκρως αισιόδοξη για την προσωπική σου ζωή. Lucky you.

Λέων

Σήμερα, καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αποκλείεται να έχεις, ώστε να μπορέσεις να περάσεις όμορφα. Σου δίνεται επίσης η ευκαιρία να δείξεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και να βρεις σημαντικές λύσεις για θέματα της καθημερινότητας.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Μία έκπληξη ή κάτι το διαφορετικό είναι αυτό που θα απογειώσει τη σχέση σου σήμερα και θα φέρει μοναδικές στιγμές πάθους. Φρόντισε να αφεθείς.

Ζυγός

Έχεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπη με φόβους και ανασφάλειες που έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου. Πιθανό είναι να προκύψουν προβλήματα με το ταίρι σου, καθώς η καχυποψία και η ζήλια που εκδηλώνεις μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Άφησε τη νευρικότητα στην άκρη, λοιπόν.

Σκορπιός

Αιφνιδιαστικές γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα, για αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη. Αν είσαι ελεύθερη η θετική σου διάθεση, η αισιοδοξία και η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίσουν τα πλήθη.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο και ασχολείσαι κυρίως με θέματα της καθημερινότητάς, με αποτέλεσμα να έχεις αυξημένο άγχος. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις στους γύρω σου γιατί δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις γκρίνια και αυτό να τους ενοχλήσει.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου καλλιτεχνικά δρώμενα, όπως μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση, τα οποία θα σε ικανοποιήσουν πλήρως. Ο έρωτας για εσένα είναι κυρίαρχος αυτό το διάστημα. Κάτι μαγειρεύεται.

Υδροχόος

Επικεντρώσου κυρίως σε ό,τι αφορά την οικογένειά σου, καθώς σε ενδιαφέρει να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί της που θα σε γεμίσουν ασφάλεια, τρυφερότητα. Υπάρχει εύνοια στο να εκφράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν ενοχλήσει από την οικογένεια και να τα αφήσεις πίσω σου ξεπερνώντας οποίες κακές αναμνήσεις.

Ιχθύες

Σήμερα μία ξαφνική απόδραση θα είναι ιδανική για να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να απογειώσουν τη διάθεσή σου και να πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.