ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 3 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σου δίνονται οι ευκαιρίες να βγεις να διασκεδάσεις αλλά η νευρικότητα οδηγεί σε συγκρούσεις. Νέες γνωριμίες θα βγάλουν από μέσα σου την επικοινωνιακή διάθεση που έχεις.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου για λίγο ακόμα, θα αναθεωρήσεις τον χειρισμό των οικονομικών σου. Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Θα βγεις από την εσωστρέφεια, αλλά ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα. Σήμερα θα είσαι στο επίκεντρο της σχέσης σου. Ελπίζω για καλό.

Καρκίνος

Παρουσιάζονται προβλήματα στις σημαντικές σχέσεις και σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου. Βάλε λίγο ρομάντζο στην ατμόσφαιρα. Λίγη εξιδανίκευση δεν κάνει κακό.

Λέων

Ευκαιρία να βρεθείς με τους αγαπημένους σου και να περάσετε όμορφες στιγμές. Μίλησε για τις ιδέες σου σε αυτούς γιατί θα σταθούν στο πλευρό σου.

Παρθένος

Καλείσαι να διεκπεραιώσεις επαγγελματικά θέματα και να λύσεις θέματα με κοντινά σου πρόσωπα. Ο περιορισμένος χρόνος σου μπορεί να φέρει εντάσεις στη σχέση.

Ζυγός

Ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου και βλέπεις πιο θετικά τη ζωή. Απόλαυσε εξόδους με φίλους και κάνε νέες γνωριμίες χρησιμοποιώντας το έξυπνο χιούμορ σου.

Σκορπιός

Συγκράτησε τα νεύρα σου και μέτρα μέχρι το 10 προτού βάλεις τις φωνές. Ξέχνα τις φοβίες σου και άσε το πάθος να κάνει τη δουλειά του.

Τοξότης

Δεν λείπουν οι αντιπαραθέσεις από τη δουλειά. Ευτυχώς υπάρχει και η προσωπική ζωή για να βρεις τις ισορροπίες σου και να ξεχαστείς.

Αιγόκερως

Έχεις αρκετή γκρίνια και οι γύρω σου την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια. Ασχολήσου με καθημερινές υποχρεώσεις και μην ξεσπάς τα νεύρα σου στους άλλους. Έρχονται καλύτερες μέρες.

Υδροχόος

Ξύνεσαι για καυγά και δημιουργούνται παρεξηγήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Ωστόσο, ο έρωτας είναι σε πρώτο πλάνο και ίσως σε χαλαρώσει.

Ιχθύς

Θέματα του παρελθόντος σε επηρεάζουν στο σήμερα. Θα νιώσεις ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ θέματα ακίνητης περιουσίας θα σου χαρίσουν μεγάλο κέρδος.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις