ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 29 Ιανουαρίου;

Κριός

Λύνεις σημαντικά ζητήματα του παρελθόντος. Από το μεσημέρι και μετά θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους.

Ταύρος

Έχεις φιλοδοξίες αλλά και μία εριστική διάθεση. Έχεις ανάγκη να απομονωθείς από τον πολύ κόσμο. Πέρνα ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Μην τσακώνεσαι με τους ανωτέρους σου γιατί έτσι θα βάλεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου. Κανόνισε έξοδο με παρέα και ξέχνα τη δουλειά για λίγο.

Καρκίνος

Θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου αλλά έχεις φορτωμένο πρόγραμμα. Μην εκτονώνεις τα νεύρα σου στον σύντροφό σου. Ψυχραιμία.

Λέων

Η αισιοδοξία σου είναι σε υψηλά επίπεδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Περνάς καλά με φίλους και ταίρι ενώ προχωράς σε επιχειρηματικές κινήσεις.

Παρθένος

Κλείνεις θέματα στο προσωπικά σου αλλά να θυμάσαι ότι η καχυποψία δεν είναι καλός σύμβουλος. Άσε το πάθος να κάνει τη δουλειά του.

Ζυγός

Αποζητάς την αρμονία στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Διεκδίκησε αυτά που θέλεις και μην κάνεις υποχωρήσεις. Αν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν.

Σκορπιός

Υπάρχουν κόντρες στη δουλειά αλλά αυτήν την περίοδο είσαι πολύ fabulous για να δώσεις σημασία. Ωστόσο νιώθεις κούραση και θα αφήσεις το φλερτ για άλλη μέρα.

Τοξότης

Το φλερτ κυριαρχεί σήμερα και θα σε ανανεώσει, είτε είσαι μόνη είτε σε σχέση. Θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Αιγόκερως

Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για εσένα και έχεις ανάγκη την αγάπη της. Φτιάξε ρομαντική ατμόσφαιρα και απογείωσε τη σχέση σου.

Υδροχόος

Έχεις άγχος για τα οικονομικά αλλά μία βραδινή έξοδος θα σε κάνει να ξεχαστείς. Αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις βαθύτερα με φρέσκα πρόσωπα.

Ιχθύς

Περιόρισε τις σπατάλες και οργάνωσε καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση. Το πάθος θα σου δώσει την ασφάλεια που έχεις πολλή ανάγκη.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις