ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 28 Δεκεμβρίου;

Κριός

Έχεις φιλοδοξίες και στόχους που δεν μπορούν να περιμένουν. Θα πετύχεις αλλαγές παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα, αρκεί να μην έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους.

Ταύρος

Επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου αλλά υπάρχει έντονη νευρικότητα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Με το μαλακό.

Δίδυμοι

Θέλεις απλώς να αφήσεις για λίγο τη ρουτίνα και να διασκεδάσεις με καλή παρέα. Μην αφήσεις το παρελθόν να σου χαλάσει τη διάθεση.

Καρκίνος

Καλείσαι να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις και να κινηθείς έξυπνα σε νέα επαγγελματικά βήματα. Μία νέα γνωριμία θα σου θυμίσει τι σημαίνει έρωτας.

Λέων

Ψάχνεις την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής και θα το καταφέρεις αν δεν επιτρέψεις στη νευρικότητα να μπει εμπόδιο.

Παρθένος

Αυξημένες οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις. Αυξημένες και οι πιθανότητες για τσακωμούς και εκνευρισμό που θα επηρεάσει τη σχέση σου. Κάνε λίγη υπομονή.

Ζυγός

Έχεις πολύ καλή διάθεση και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη. Προσοχή με τις νέες γνωριμίες, εάν έχεις σχέση, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Σκορπιός

Έχεις ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου αλλά ούτε εσύ γλιτώνεις από τα νεύρα και την ένταση. Δείξε ψυχραιμία για να κυλήσει το Σαββατοκύριακο ομαλά.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτές τις μέρες. Έχεις ρέντα στην επικοινωνία, επομένως αξιοποίησέ το σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Έρχονται ξαφνικά έξοδα κι εσύ έχεις μία τάση για σπατάλες. Αν δεις ότι ανατρέπονται τα σχέδιά σου, μην απογοητευτείς.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θέλεις να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις στους γύρω σου. Πρόσεξε μόνο να μην το κάνεις με λάθος τρόπο και χάσεις και το δίκιο σου.

Ιχθύς

Έρχεται μεγάλη ανατροπή στην προσωπική σου ζωή. Θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά και λιγότερο συναισθηματικά, σε όλους τους τομείς.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις