ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 28 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγηθείς με κοντινά σου πρόσωπα. Εξαιτίας της υπερευαισθησίας σου, μπορεί να καταστρέψεις την ερωτική ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου.

Ταύρος

Άσε τις ζήλειες και εκτονώσου μέσα από το ερωτικό πάθος. Μη βιαστείς να αποδεχθείς μία οικονομική πρόταση, γιατί μάλλον δε θα σε συμφέρει.

Δίδυμοι

Σήμερα η επικοινωνία δεν είναι με το μέρος σου, σε κανέναν τομέα. Μπορεί να έχεις ελκυστικές επαγγελματικές προτάσεις (που θα αποδειχθούν αποτυχία) ή να τσακωθείς με το ταίρι σου, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Καρκίνος

Είσαι τόσο κουρασμένη και συναισθηματικά φορτισμένη, που δε σε βλέπω να περνάς καλά στη σχέση σου. Αν χαλαρώσεις λίγο με τα θέματα της δουλειάς, υπάρχει η πιθανότητα να μην στραβώσεις με κανένα.

Λέων

Είσαι ερωτύλω, αλλά μην βγάζεις βιαστικές αποφάσεις για όποιον γνωρίζεις, γιατί ίσως πληγωθείς. Πριν προχωρήσεις, κοίτα να σιγουρευτείς.

Παρθένος

Έρχονται θέματα ακίνητης περιουσίας στο προσκήνιο αλλά μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Και μην ξεσπάς στους αγαπημένους σου. Δε φταίνε σε τίποτα.

Ζυγός

Άλλο ένα ζώδιο που παρεξηγείται με ό,τι και αν του πει το ταίρι του. Στα επαγγελματικά θα τα πας καλά γιατί αυτές τις μέρες έχεις πολύ υψηλή αντίληψη.

Σκορπιός

Βρίσκεις νέους πόρους εισοδήματος αλλά κράτα και μικρό καλάθι στις συμφωνίες που κάνεις. Όπως και στα νέα φλερτ που μπαίνουν στη ζωή σου.

Τοξότης

Χρειάζεσαι λίγο ρεαλισμό, ώστε να δεις τα επαγγελματικά και την ερωτική σχέση σου στις πραγματικές τους διαστάσεις. Κράτα τις ισορροπίες για λίγο ακόμα.

Αιγόκερως

Και σήμερα έχεις τις μαύρες σου και δύσκολα θα βγεις από τη μελαγχολία που νιώθεις. Μόνο το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, αρκεί να του το επιτρέψεις.

Υδροχόος

Είσαι έτοιμη να κάνεις μπαμ με το παραμικρό. Γίνεσαι επικριτικός με όλους και εξιδανικεύεις νέα πρόσωπα και καταστάσεις, που μοιραία θα σε απογοητεύσουν.

Ιχθύς

Έχεις μία δυσκολία να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και ψύχραιμα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Μυρίζομαι πιθανό έρωτα (αλλά όχι πολύ σοβαρό) στο χώρο της δουλειάς.

Δες εδώ την αναλυτική σου πρόβλεψη