ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 28 Ιανουαρίου;

Κριός

Σε απασχολούν θέματα του παρελθόντος αλλά δεν μπορείς να δεις τα πράγματα αντικειμενικά σήμερα. Κι αύριο μέρα είναι.

Ταύρος

Οι δικές σου ανασφάλειες μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί εντάσεις. Κράτα χαμηλούς τόνους.

Δίδυμοι

Θέλεις να τακτοποιήσεις τα επαγγελματικά ζητήματα, γιατί σε πιέζουν ψυχολογικά. Απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί η σημερινή μέρα μυρίζει μπαρούτι.

Καρκίνος

Έχεις φιλοσοφικές αναζητήσεις και τις υπερασπίζεσαι με πάθος. Γίνε λίγο πιο διαλλακτική ώστε να μην συγκρουστείς και αφέσου στο ερωτικό πάθος.

Λέων

Μην χειριστείς σήμερα οικονομικά ζητήματα γιατί δεν σκέφτεσαι όσο ξεκάθαρα χρειάζεται. Εξίσου καχύποπτη μπορεί να γίνει στη σχέση σου. Δες τα πράγματα ως έχουν.

Παρθένος

Η ισορροπία είναι η λέξη κλειδί για εσένα. Άσε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη μέρα. Αν είσαι μόνη, θα σε εντυπωσιάσουν νέες γνωριμίες, αλλά κράτα μικρό καλάθι.

Ζυγός

Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, γιατί μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες. Έχεις αρκετά παράπονα για τη σχέση σου, αλλά θα σου βγουν με αρκετά επικριτική διάθεση.

Σκορπιός

Αρκετά ερωτική μέρα αλλά σε πιάνει μία κτητικότητα και είναι πιθανό να τα διαλύσεις όλα, ενώ δεν υπάρχει πραγματικός λόγος.

Τοξότης

Έχεις ανάγκη την οικογενειακή θαλπωρή και την προστασία των δικών σου. Η κυκλοθυμία σου φέρνει εντάσεις στα προσωπικά.

Αιγόκερως

Μην κλείσεις εμπορικές συμφωνίες σήμερα και γενικά απόφυγε τις σύνθετες επικοινωνίες. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες παρεξήγησης με το ταίρι σου, οπότε σκέψου τι κάνεις εσύ λάθος.

Υδροχόος

Θέλεις να κάνεις κάποιες οικονομικές κινήσεις, αλλά όπως βλέπεις επικρατεί μία γενική σύγχυση. Άσε τις φοβίες στην άκρη και μην τις βάζεις εμπόδιο στη σχέση σου.

Ιχθύς

Προσοχή στον τρόπο με τον οποίον εκφράζεσαι. Η νευρικότητα μπορεί να φέρει εντάσεις σε κάθε τομέα και να δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις