ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 27 Δεκεμβρίου;

Κριός

Οι συγκρούσεις που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά θα επηρεάσουν και τη σχέση σου. Φρόντισε να μην ανοίξεις νέο μέτωπο και στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Σήμερα θα ασχοληθείς με τις σπουδές και τα σεμινάρια που θέλεις να ακολουθήσεις ή με επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που σε ενδιαφέρουν έντονα. Μην πεις όχι σε προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος.

Δίδυμοι

Δώσε προσοχή στην στην προσωπική σου ζωή καθώς η ένταση κυριαρχεί και οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας.

Καρκίνος

Στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Εκεί ίσως υπάρχουν εντάσεις από την προσπάθεια να σου επιβληθεί το ταίρι σου.

Λέων

Οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχεις στη δουλειά πιθανά να σου δημιουργήσουν άγχος και να ξεσπάσεις σε συναδέλφους σου. Η γυμναστική είναι μία καλή εκτόνωση, αν θες να προλάβεις τις εντάσεις.

Παρθένος

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο κομβικό ρόλο σήμερα. Μπορεί να λειτουργήσει αναγεννησιακά στον τρόπο που χειρίζεσαι τον έρωτα.

Ζυγός

Η κυκλοθυμία και ο έντονος συναισθηματισμός σου σήμερα δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων. Μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και αναμόχλευση των τραυμάτων του παρελθόντος.

Σκορπιός

Αντιμετώπισε συνεργασίες και συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ακουμπώντας τη λογική των πραγμάτων και ακούγοντας το ένστικτό σου. Δεν θα χάσεις.

Τοξότης

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν έξοδα και σπατάλες που θα οδηγήσουν στο να ξεφύγεις και να δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Κάπως έτσι έρχεται και η διάθεση να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Προσοχή στην αδιαλλαξία και την ανάγκη σου να επιβληθείς στο ταίρι σου, που μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Μην είσαι σκληρή και απόλυτη στις απόψεις σου και δεν θα χάσεις.

Υδροχόος

Σήμερα έχεις την τάση να απομονωθείς και σκεπτόμενη τραύματα του παρελθόντος να μελαγχολήσεις. Οφείλεις να στραφείς προς την τέχνη, για να μπορέσεις να βρεις την ισορροπία μέσα σου.

Ιχθύς

Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στη ζωή σου αφού απολαμβάνεις να συμμετέχει σε ομαδικές προσπάθειες που αφορούν κοινωνικές ομάδες που μπορείς να βοηθήσεις.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις