ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 27 Νοεμβρίου;

Κριός

Κανόνισε τα ταξιδάκια στο στο εξωτερικό αλλά μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και εκτεθείς. Γενικότερα, μην παίρνεις τα πράγματα τόσο προσωπικά, γιατί θα καταλήξεις να πλακωθείς με τον σύντροφό σου.

Ταύρος

Θα γίνεις ένα με το ταίρι σου σήμερα, αλλά μεγάλη προσοχή με τις ζήλειες. Μην προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες, γιατί υπάρχει πιθανότητα να εξαπατηθείς.

Δίδυμοι

Θέλεις οπωσδήποτε την αρμονία στη ζωή σου, αλλά θα το πετύχεις μόνο αν εκφράσεις τα θέλω σου. Εξέτασε καλά τις επαγγελματικές προτάσεις προτού πεις το ναι.

Καρκίνος

Πρόσεχε τα λάθη στη δουλειά, γιατί μάλλον κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση σου, όπου κακώς μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς και το άγχος σου.

Λέων

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί στη ζωή σου αλλά θέλει προσοχή, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Περιόρισε λίγο το εγώ σου γιατί μπορεί να προκαλέσει ρήξεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παρθένος

Θα βρεις καταφύγιο στην οικογένειά σου αλλά πρόσεξε την κυκλοθυμία σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Αν σου έρθει μία νέα γνωριμία, μπορεί και να την εμποδίσεις λόγω της διάθεσής σου.

Ζυγός

Η πειθώ σου είναι στα ύψη και θα κλείσεις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων με το ταίρι σου, επομένως σκέψου δυο φορές πριν μιλήσεις (και μαλώσεις).

Σκορπιός

Τώρα θα βρεις σημαντικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, αλλά μην ξεφύγεις πολύ από το budget σου. Καλύτερα να μείνεις μακριά από πιθανά φλερτ, γιατί η ανασφάλειά σου είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Τοξότης

Έφτασε η ώρα που περίμενες. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σκίσεις επαγγελματικά και προσωπικά, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην αφήσεις την αδιαλλαξία σου να πάρει το πάνω χέρι.

Αιγόκερως

Θέλεις να εξαφανιστείς από όλους ή να αρχίσεις yoga. Ό,τι πιστεύεις ότι θα βοηθήσει περισσότερο. Αν είναι να περάσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, κάνε λίγο διαλογισμό πριν, ώστε να αποφορτιστείς ψυχολογικά.

Υδροχόος

Μη γίνεις αλαζόνας με όσους δε συμφωνούν μαζί σου και μην έχεις ψευδαισθήσεις για κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Αν βρεθείς με το ταίρι σου, άσε τα λογια και πιάσε τις πράξεις.

Ιχθύς

Τα νεύρα της δουλειάς θα μεταφερθούν και στο σπίτι, και μπορεί να διαλύσεις τη σχέση σου αν συνεχίσεις έτσι. Κάνε λίγη υπομονή με τις νέες υποχρεώσεις στη δουλειά και όλα θα πάνε καλά.

Δες εδώ την αναλυτική σου πρόβλεψη