ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 27 Ιανουαρίου;

Κριός

Ώρα να απομακρυνθείς από ό,τι δεν σου κάνει καλό. Δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα. Η σχέση ωστόσο απογειώνεται με ονειρεμένες στιγμές.

Ταύρος

Έχεις κάποιες πρωτοποριακές ιδέες και θέλεις να τις μοιραστείς. Λειτούργησε ομαδικά και στη δουλειά και στη σχέση και δεν θα χάσεις.

Δίδυμοι

Τα πας καλά στη δουλειά αλλά μην γίνεσαι απόλυτη και χάσεις το δίκιο σου. Αν είσαι ελεύθερη, θα κάνεις γνωριμίες μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Είσαι τρομερά αισιόδοξη και έχεις όρεξη να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Όπως και να δεις αγαπημένους ανθρώπους που έχεις πεθυμήσει.

Λέων

Άκου το ένστικτό σου και τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου όπως εσύ νομίζεις. Υπάρχει έντονο πάθος στη σχέση σου. Αλλά και μπόλικη ζήλια. Δείξε ψυχραιμία.

Παρθένος

Προσπαθείς να φέρεις την ισορροπία στις σχέσεις σου, αλλά μην βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Η συντροφικότητα είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη.

Ζυγός

Θέλεις να προσφέρεις και να αναγνωριστείς από τους άλλους. Αυτό σε κάνει λίγο γκρινιάρα και προσέχεις τις λεπτομέρειες, ενώ δεν χρειάζεται.

Σκορπιός

Είσαι σε τρομερά ερωτική διάθεση και δεν περνά απαρατήρητο. Αν είσαι ελεύθερη, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που ενδιαφέρονται.

Τοξότης

Η κυκλοθυμία σου θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου, εκτός αν βρεις τρόπο να τη χαλιναγωγήσεις. Ο σύντροφός σου σου δίνει τη ζεστασιά που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Μία εκδρομή ή κοντινή απόδραση θα σε βγάλει από τη μονοτονία και θα ανανεώσει τη σχέση σου. Φρόντισε να μην εκτονώσεις τα νεύρα σου σε αυτούς που σε νοιάζονται.

Υδροχόος

Αποζητάς τη σταθερότητα σε όλους τους τομείς. Κάνε την αρχή με το να σταματήσεις τις σπατάλες. Περιόρισε την κτητικότητα και σε περιμένουν στιγμές πάθους στη σχέση σου.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, διεκδικείς αυτά που θέλεις αλλά μην το κάνεις με εγωισμούς. Νέες συνεργασίες θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις