ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 26 Ιανουαρίου;

Κριός

Έχεις ανάγκη από ανθρώπους που νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν. Μην γίνεσαι εριστική αν διαφωνούν και μην δημιουργείς εντάσεις. Νέες γνωριμίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο.

Ταύρος

Δείξε την επαγγελματική σου αξία Αλλά μην βάζεις εμπόδια στην εξέλιξή σου με το να δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Μην χαλάσεις την ηρεμία στη σχέση σου λόγω νεύρων.

Δίδυμοι

Ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου και η βραδιά προμηνύεται διασκεδαστική. Τα ερωτικά σου παίρνουν φωτιά με τόσο πάθος στην ατμόσφαιρα.

Καρκίνος

Μη δυναμιτίζεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου χωρίς λόγο και χαλάς τη διάθεσή σου. Θα τακτοποιήσεις όλα τα οικονομικά ζητήματα.

Λέων

Φοβάσαι τη μοναξιά και αποζητάς την αρμονία στη ζωή σου. Βάλε τις ανάγκες σου πάνω από αυτές των άλλων και αφέσου στο φλερτ και τον έρωτα.

Παρθένος

Εκτόνωσε την ένταση που νιώθεις στη γυμναστική και υποδέξου την εβδομάδα χαλαρά. Μην αμελείς τη διατροφή σου και απόφυγε τις πολλές γκρίνιες.

Ζυγός

Έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση και υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες για να περάσεις υπέροχα. Βάλε την τέχνη στη ζωή και βγες για ένα σινεμαδάκι.

Σκορπιός

Σε απασχολούν οικογενειακά ζητήματα αλλά πρέπει να μείνεις μακριά από το αρνητικό κλίμα. Η σχέση σου είναι εκεί για να λειτουργήσει υποστηρικτικά.

Τοξότης

Ένα επαγγελματικό ταξιδάκι θα σε βγάλει από τη ρουτίνα ενώ αποφασίζεις να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ειλικρίνεια με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Τακτοποιείς τους λογαριασμού σου και η σημερινή μέρα περιλαμβάνει ηρεμία και καλό φαγητό με φίλους. Άσε το πείσμα έξω από τη σχέση σου.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη να παραμένει στο ζώδιό σου, δεν χάνεις την έντονη κοινωνικότητα και την ανάγκη σου να πρωταγωνιστείς. Νέες κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται προς το μέρος σου.

Ιχθύς

Η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερά της και προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποια τραύματα του παρελθόντος. Ο έντονος ερωτισμός θα σε βοηθήσεις να πάρεις κουράγιο.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις