ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 24 Φεβρουαρίου;

Κριός

Έντονος ο συναισθηματισμός και οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν. Άφησε τις σοβαρές συζητήσεις γιατί μπορεί να ξεσπάσεις στον αγαπημένο σου.

Ταύρος

Θα βρεθείς με φίλους για να ανταλλάξεις απόψεις αλλά μην βάλεις τις φωνές σε όποιον διαφωνεί. Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου θα απογειώσουν τον ερωτισμό.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πρώτο πλάνο αλλά το άγχος δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Μην πεις αμέσως ναι σε πιθανές προτάσεις για αλλαγή δουλειάς. Σκέψου το καλά πρώτα.

Καρκίνος

Θέλεις να κάνεις ταξίδια και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αν βρεθείς σε παρέες, πρόσεχε μην φανατιστείς και χάσεις το δίκιο σου.

Λέων

Θέλεις να κάνεις επενδύσεις, αλλά θέλει προσοχή. Όπως και η ζήλια σου που έχει φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Παρθένος

Θέλεις να τους ευχαριστήσεις όλους και να μην μείνει ούτε ένας παραπονεμένος. Ωστόσο, φρόντισε να μην καταπιέσεις τον εαυτό σου και δείξε τι χρειάζεσαι κι εσύ.

Ζυγός

Έχεις πολλές υποχρεώσεις και η γκρίνια σου ενοχλεί τους πάντες. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις τα νεύρα σου σε όσους σε νοιάζονται.

Σκορπιός

Νιώθεις υπέροχα και ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα. Κράτα μικρό καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Όλα θα φανούν εν καιρώ.

Τοξότης

Έχεις ανάγκη να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου, αλλά υπάρχουν και διαφωνίες. Το ταίρι σου θα λειτουργήσει κατευναστικά.

Αιγόκερως

Κοντοζυγώνουν νέες συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν. Αν πιεις απόψε, μην οδηγήσεις σε παρακαλώ. Πάνω από όλα η ασφάλεια.

Υδροχόος

Τακτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες αλλά κάνεις focus στον έρωτα και το πάθος. Μην αφήσεις τη χαμηλή αυτοπεποίθηση να χαλάσει το παθιασμένο κλίμα.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες αλλά το κάνεις με λάθος τρόπο και προκαλείς εντάσεις. Η κρίση σου είναι κάπως θολή, οπότε χρειάζεται προσοχή.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις