ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 24 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου αφού η διασκέδαση και ο αισθησιασμός κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερη κερδίζεις τους πάντες με την παρουσία σου.

Ταύρος

Η καχυποψία μπορεί να χαρακτηρίζει την προσωπική σου ζωή και είναι πιθανόν να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Μπορεί να σε απασχολούν πολλά αλλά κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και άφησε τα στην άκρη για να απολαύσεις τις γιορτές.

Δίδυμοι

Η εξωστρέφεια και η καλή διάθεση θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα αυτό το βράδυ. Σημαντική προϋπόθεση να εκδηλώσεις τις ανάγκες σου.

Καρκίνος

Φρόντισε να μην υποκύψεις στο άγχος του οικοδεσπότη σήμερα. Κράτησε την ενέργειά σου για να διασκεδάσεις στο ρεβεγιόν που έρχεται.

Λέων

Δεν χρειάζεται να διεκδικείς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η γενναιοδωρία και η λάμψη σου είναι αυτά που μαγνητίζουν τους πάντες χωρίς να κάνεις τίποτα. Σήμερα θα είσαι ο πρωταγωνιστής του ρεβεγιόν.

Παρθένος

Φρόντισε να μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου να χαλάσει την τρυφερή ατμόσφαιρα μιας συνάντησης με τα οικεία σου πρόσωπα. Το βράδυ ετοιμάσου για στιγμές πάθους με το ταίρι σου.

Ζυγός

Η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η χαρά που εκδηλώνεις δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Σε όποια πρόσκληση κι αν ανταποκριθείς για απόψε θα έχεις συζητήσεις, νέες γνωριμίες και πολλή χαρά.

Σκορπιός

Άσε στην άκρη τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Βρες τα λίγα και καλά πρόσωπα που θες να είναι γύρω σου και πέρασε ένα ήρεμο βράδυ μαζί τους.

Τοξότης

Εκδηλώνεις έντονα τα συναισθήματά σου τις απόψεις σου τη σκέψη σου και αυτό είναι που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξει έντονη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια με άλλα άτομα. Ο πρωταγωνιστής του ρεβεγιόν είσαι σίγουρα εσύ.

Αιγόκερως

Οι αναμνήσεις σου έρχονται στο μυαλό και μαζί τους και η μελαγχολία. Καταπολέμησέ την περνώντας όμορφες στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα και φίλους.

Υδροχόος

Προσοχή στο πάθος με το οποίο εκφράζεις τις απόψεις σου. Η νευρικότητα μπορεί να γίνει έντονη και να ογδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και αντίο στην ωραία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ιχθύς

Πιθανό είναι να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθεί, ακόμα και μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Εκεί πιθανόν να βρείς τα πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις