ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 24 Ιανουαρίου;

Κριός

Σε απασχολούν οι φιλικές σχέσεις και ψάχνεις να βρεις λύσεις. Κάποια συμβάντα θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα αλλά δείξε ψυχραιμία.

Ταύρος

Σήμερα έρχονται ανατροπές στα επαγγελματικά και θα δεχτείς νέες προτάσεις. Ζύγισέ τις και άκου το ένστικτό σου. Μην αφήσεις το άγχος να χαλάσει τη σχέση σου.

Δίδυμοι

Φανατίζεσαι σε κουβέντες με φίλους και αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ.

Καρκίνος

Τακτοποίησε κάθε οικονομική εκκρεμότητα που σου προκαλούν νευρικότητα και μην δυναμιτίζεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Λέων

Νέα αρχή κάνεις στον έρωτα και θα συμβούν γενικώς ριζικές αλλαγές. Βγαίνεις από τη στασιμότητα και η ζωή σου βελτιώνεται.

Παρθένος

Έχεις μεγάλη ένταση και οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Φέρε έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου και κάνε κινήσεις να βγεις από τη ρουτίνα. Θα βοηθήσει.

Ζυγός

Σαρωτικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή που θα σου κάνουν καλό. Οι νέες γνωριμίες υπόσχονται πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Σκορπιός

Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την κυκλοθυμία σου σε όλους τους τομείς και φρόντισε να περάσεις ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο.

Τοξότης

Θα πάρεις αποστάσεις από κοντινά σου πρόσωπα και η επικοινωνία μαζί τους θα βραχυκυκλώσει. Αιφνίδια ερωτική γνωριμία σε περιμένει στη γωνία.

Αιγόκερως

Ικανοποίησε όλες σου τις ανάγκες αλλά μην το κάνεις με άγριες διαθέσεις. Σκέψου διπλωματικά και μη δημιουργείς εντάσεις στα προσωπικά σου.

Υδροχόος

Μέρα ενδοσκόπησης και αυτοκριτικής. Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή και να αφήσεις πίσω σου τους εγωισμούς. Αλλά δε θα γίνει τίποτα με ευκολία.

Ιχθύς

Νέο ξεκίνημα και για εσένα Ιχθύ. Ανοίγεις τα φτερά σου με αυτοπεποίθηση. Αν είσαι σε σχέση, προετοιμάσου για υπέροχες στιγμές.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις