ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 23 Φεβρουαρίου;

Κριός

Επιτέλους, κλείνεις θέματα του παρελθόντος και παίρνεις πρωτοβουλίες. Μην το παρακάνεις με τις σπατάλες παντός είδους και προχώρα δυναμικά με το ταίρι σου.

Ταύρος

Κάνεις μία νέα αρχή και οι φιλοδοξίες σου παίρνουν μπρος. Μαζί με το ταίρι σου, μπορείτε να κάνετε κοινά όνειρα ή να πετύχετε ένα project μαζί.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σου διορθώνονται και μπορεί να αποκτήσεις την καριέρα των ονείρων σου. Φρόντισε να βρεις τις ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και προσωπικών.

Καρκίνος

Ανοίγονται νέες πόρτες μπροστά σου Καρκίνε και το κέφι σου είναι στα ύψη. Νέες γνωριμίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων

Νέα οικονομικά ξεκινήματα που θα διαχειριστείς σωστά, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Στα ερωτικά υπάρχουν μικροπροβλήματα, εξαιτίας της ανασφάλειάς σου.

Παρθένος

Επιστρέφουν πρόσωπα από το παρελθόν αλλά μπορεί να είναι για καλό. Άσε πίσω σου τα βάρη και πιάσε τα πάθη.

Ζυγός

Μπορείς να υποτάξεις το άγχος και να προχωρήσεις με δημιουργικότητα. Γενικώς, φαίνεται ότι λύνεις τα ζητήματα της καθημερινότητας και μπράβο σου.

Σκορπιός

Επιστρέφουν άτομα από το παρελθόν που θα σε ταράξουν συθέμελα. Δείξε τα συναισθήματά σου αλλά μην λειτουργήσεις πολύ εγωκεντρικά.

Τοξότης

Αντιμετωπίζεις κατάματα τα οικογενειακά σου θέματα κα προσπαθείς να βρεις λύσεις. Γενικά δεν είσαι σε πολύ καλό mood για φλερτ.

Αιγόκερως

Έχεις ταλαιπωρηθεί στις σχέσεις αλλά τώρα επιλύεις δυναμικά τα προβλήματα. Θα βελτιωθεί και η επικοινωνία στη σχέση σου.

Υδροχόος

Κλείνεις οικονομικές εκκρεμότητες και μπορεί να σου επιστραφούν λεφτά. Από την Εφορία; Ποιος ξέρει. Δες τα πράγματα αντικειμενικά μέσα στη σχέση σου.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, αποκτάς την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Αν είσαι single, επιστρέφουν παλιοί έρωτες που ίσως μείνουν.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις