ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 23 Νοεμβρίου;

Κριός

Είναι μία ημέρα όπου η κατήφεια και η απαισιοδοξία σου κινδυνεύουν να σε πάρουν από κάτω. Για να μην πέσεις σε αυτήν την παγίδα, ρίξτο στον έρωτα και δε θα χάσεις.

Ταύρος

Ας πούμε ότι κι εσύ κινδυνεύεις από εντάσεις και τσακωμούς σήμερα, γιατί νιώθεις ότι έχεις φτάσει στο αμήν. Μην περάσεις τη λεπτή γραμμή αυτή και κάνε απλώς κάτι που ξέρεις ότι σε αποφορτίζει.

Δίδυμοι

Ακόμα κι εσύ θα πάθεις μία ζήλεια από το πουθενά και θα εκτονώσεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου. Επειδή όμως δε φταίει σε τίποτα, κράτα χαμηλούς τόνους και άσε το Σαββατοκύριακο να κυλήσει όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

Καρκίνος

Μόνο ο έρωτας θα μας σώσει, κι εσύ το ξέρεις αυτό καλά. Είναι μία καλή ημέρα για ασχοληθείς με ό,τι αφορά την οικογένεια, αλλά μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις, γιατί δε θα σου βγει σε καλό.

Λέων

Ούτε εσύ θα γλιτώσεις από τη Σελήνη που έχει κατσικωθεί στον Ζυγό. Αν δεν επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να αναδυθούν σήμερα, θα περάσεις ήσυχα και ωραία με το ταίρι σου.

Παρθένος

Θέλεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου σε όλα τα επίπεδα, και πολύ καλά κάνεις. Σήμερα όμως δεν είναι μία τέτοια ημέρα, επομένως κάνε λίγη υπομονή και πρόσεχε τα έξοδα που κάνεις.

Ζυγός

Με τη Σελήνη πάνω από το κεφάλι σου, έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τις απόψεις και τις επιθυμίες σου, αλλά προσοχή. Μη γίνεις απόλυτη και εριστική γιατί δε θα βγάλει πουθενά.

Σκορπιός

Έχουν ξυπνήσει όλες οι ανασφάλειες και οι εμμονές του παρελθόντος και δε σε αφήνουν να χαρείς το Σάββατό σου σαν άνθρωπος. Το ταίρι σου θα είναι η νότα αισιοδοξίας που χρειάζεσαι.

Τοξότης

Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς σήμερα, γιατί θα καταλήξεις τσακωμένη με όλους. Μπορείς να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα, αλλά άσε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη μέρα.

Αιγόκερως

Ένας κακός χαμός σήμερα με όλα τα ζώδια και ο Αιγόκερως δεν πρόκειται να τη γλιτώσει. Παρόλα αυτά, αν κάνεις πίσω το εγώ σου, θα έχεις μία ήσυχη μέρα δίχως προστριβές.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, ως συνήθως, δεν καταλαβαίνει Χριστό, και θα περάσει καλά, ακόμα και αν οι γύρω του είναι στα μαύρα τους τα χάλια. Και η δική του ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά δε θα του συμβεί και τίποτα περίεργο.

Ιχθύς

Ένα κόλπο για εσένα, Ιχθύ. Αντί να εκτονωθείς σε καυγάδες και εντάσεις, βάλε μπροστά τον αισθησιασμό σου και άφησε το πάθος να κυριαρχήσει σήμερα, ακόμα και αν είναι τυφλό.

Για την αναλυτική σου πρόβλεψη, μπες εδώ.