ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 21 Φεβρουαρίου;

Κριός

Οι επαναστατικές ιδέες σου πρωταγωνιστούν αλλά μην τις εκδηλώνεις με αλαζονεία. Λειτουργείς ομαδικά με το ταίρι σου σήμερα.

Ταύρος

Δείξε τι μπορείς να κάνεις επαγγελματικά και μην έρχεσαι σε σύγκρουση με ανωτέρους σου. Δώσε και λίγο χρόνο στη σχέση σου. Μην την αμελείς.

Δίδυμοι

Έχεις πνευματικές ανησυχίες και την ανάγκη να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είσαι ένας ερωτικός μαγνήτης και κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος.

Καρκίνος

Ενώ υπερτερεί το ερωτικό πάθος, νιώθεις μία καχυποψία που δεν σε αφήνει να χαρείς. Σήμερα θα τακτοποιήσεις οικονομικά και νέα επαγγελματικά ζητήματα.

Λέων

Αναζητάς τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς και διεκδικείς αυτά που θέλεις. Έρχονται νέες συνεργασίες και νέοι έρωτες. Stay tuned.

Παρθένος

Τα προβλήματα της καθημερινότητας σου προκαλούν άγχος, αλλά μπορείς να εκτονωθείς μέσα από τη γυμναστική. Καλή ημέρα για να βγεις από τη ρουτίνα.

Ζυγός

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και τον απολαμβάνεις στο φουλ. Μην φερθείς εγωιστικά και μην υποτιμάς τη σημασία της συντροφικότητας στη ζωή σου.

Σκορπιός

Αφιερώνεις χρόνο στην οικογένειά σου και σε θέματα που αφορούν ακίνητα. Δώσε τρυφερότητα και ζεστασιά στον αγαπημένο σου. Μην τον παραμελείς.

Τοξότης

Θα έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα κάνεις νέα επαγγελματικά βήματα. Αυτό μπορεί να σημαίνει και μετακόμιση. Θα βιώσεις ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Σε απασχολούν τα οικονομικά σου και πρέπει να κινηθείς συνετά. Απόφυγε τις σπατάλες και μείνε στο budget. Μη αφήσεις τους προβληματισμούς να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου, αρκεί να μην λειτουργήσεις ανταγωνιστικά. Οι εξελίξεις θα είναι παντού θετικές.

Ιχθύς

Έρχεσαι αντιμέτωπη με θέματα του παρελθόντος και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς. Ο σύντροφός σου θα σε στηρίξει σε αυτήν τη φάση. Το ίδιο και οι τέχνες.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις