ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 21 Ιανουαρίου;

Κριός

Απόλαυσε τη ζωή σου Κριέ μου και άνοιξε τους ορίζοντες με ταξίδια και σπουδές. Οργάνωσε μία απόδραση με το ταίρι σου και ανανεώσε τη σχέση σας.

Ταύρος

Ακολούθησε το ένστικτό σου για να λύσεις οικονομικά ζητήματα. Άσε τους φόβους και τις ανασφάλειες στην άκρη και αφέσου στο πάθος.

Δίδυμοι

Νέες επαγγελματικές προτάσεις έρχονται και εσύ θα κρίνεις ποια είναι η ιδανική για εσένα. Η σχέση σου εξελίσσεται γιατί (επιτέλους) εκδηλώνεις τις σκέψεις σου.

Καρκίνος

Έχεις να διεkπεραιώσεις πολλές καθημερινές υποχρεώσεις. Άσε το άγχος και την γκρίνια και όλα θα γίνουν. Δεν έχεις πολλή διάθεση για φλερτ σήμερα. Προτιμάς να πας για ύπνο.

Λέων

Είναι μία ερωτική μέρα η σημερινή, οπότε εκμεταλλεύσου το. Έχεις τεράστια αυτοπεποίθηση και αυτό θα τραβήξει νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή σου.

Παρθένος

Ασχολείσαι με οικογενειακά θέματα και βρίσκεις τη θαλπωρή που έχεις ανάγκη. Αν δε γεμίσεις με νεύρα χωρίς λόγο, θα περάσεις μάι νύχτα φωτιά με τον αγαπημένο σου.

Ζυγός

Θέλεις να βρεθείς με ανθρώπους για να μιλήσετε για επαγγελματικά θέματα. Μην τα παρατάς αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το περίμενες. Αν είσαι μόνη, αποδέξου προσκλήσεις σε πάρτι.

Σκορπιός

Μείωσε τις πολλές σπατάλες και πέρασε ένα ήσυχο βράδυ με φίλους και σπιτικό φαγητό. Γίνε πιο διαλλακτική στη σχέση σου, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις σε όλους την αξία σου. Βρες την ισορροπία στη σχέση σου με το να μιλήσετε και οι δύο για το πώς νιώθετε.

Αιγόκερως

Η ψυχολογία σου είναι κάπως βαριά και σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου. Ασχολήσου με τη μουσική ή κάποια τέχνη και μη βουλιάζεις σε άσχημες αναμνήσεις.

Υδροχόος

Οι φίλοι σου είναι εκεί για εσένα και σε βοηθούν με κάθε τρόπο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα εκκεντρικό πρόσωπο, ακόμα και για τα δικά σου δεδομένα.

Ιχθύς

Τακτοποίησε τυχόν εκκρεμότητες, αλλά μην έρθεις σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σου. Και κυρίως, μην μπερδεύεις τη σχέση με τη δουλειά.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις