ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 20 Φεβρουαρίου;

Κριός

Υπάρχει κλίμα σύγκρουσης στη δουλειά και είσαι έτοιμη να χάσεις το δίκιο σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις το βράδυ παρέα με καλούς φίλους και τον αγαπημένο σου.

Ταύρος

Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά και την προσωπική σου εξέλιξη. Εκμεταλλεύσου κοινωνικές υποχρεώσεις για να περάσεις τέλεια.

Δίδυμοι

Ξεκαθαρίζεις τα οικονομικά σου και κάνεις νέες επιχειρηματικές κινήσεις. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για ατελείωτο πάθος και ρομάντζο.

Καρκίνος

Η καχυποψία σου σε κάνει ζηλιάρα και δυναμιτίζει το κλίμα στη σχέση σου. Παρόλα αυτά, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά, σε όλους τους τομείς.

Λέων

Κάνε τις σωστές κινήσεις στα επαγγελματικά σου και απόφυγε τις συγκρούσεις. Το βράδυ θα σου δώσει την ευκαιρία να αφεθείς στο πάθος και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρθένος

Σε απασχολούν τα προσωπικά σου, αλλά μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα. Άσε τις λεπτομέρειες και κάνε focus σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για εσένα.

Ζυγός

Έχεις να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά σου. Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς και να περάσεις μαγικές στιγμές.

Σκορπιός

Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και κλείσε σημαντικές συμφωνίες. Το βράδυ θα δεις αγαπημένους φίλους, αλλά σε έχουν πιάσει οι κλειστές σου.

Τοξότης

Οικονομικές εξελίξεις έρχονται και το ένστικτό σου σε οδηγεί σωστά. Απόψε θα ξεφαντώσεις και μπορεί να γνωρίσεις και τον έρωτα. Μην σε ματιάσουμε.

Αιγόκερως

Αλλάζει εντελώς ο τρόπος που λειτουργείς γενικά και ίσως αποχωρήσουν κάποια πρόσωπα από τη ζωή σου. Παίρνεις κουράγιο από το καλό κλίμα στη σχέση σου και από τη Σελήνη στο ζώδιό σου.

Υδροχόος

Μην πέφτεις ψυχολογικά εξαιτίας του παρελθόντος. Το βράδυ, η διάθεση βελτιώνεται και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Ιχθύς

Σκέφτεσαι ρεαλιστικά τους στόχους που μπορείς να υλοποιήσεις. Η τέχνη θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά ενώ η σχέση σου κάνει το μυαλό σου να ταξιδεύει.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις