ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 20 Ιανουαρίου;

Κριός

Θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα με σπουδές και ταξίδια. Η μέρα σήμερα είναι γεμάτη ερωτισμό, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στην γκρίνια σου.

Ταύρος

Άκουσε το ένστικτό σου σε θέματα δουλειάς. Απόφυγε τις εντάσεις και τις ζήλειες στη σχέση σου, γιατί δεν σε βλέπω καλά.

Δίδυμοι

Έχεις ανάγκη την ισορροπία στη ζωή σου. Μην καταπιέζεις άλλο τα συναισθήματά σου και άσε τις σχέσεις σου να εξελιχθούν.

Καρκίνος

Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, αλλά μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Το ίδιο ισχύει και για το ταίρι σου.

Λέων

Ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση και δεν αφήνεις κανέναν ασυγκίνητο. Αν δεν αφεθείς στη νευρικότητα και τις εντάσεις, όλα θα κυλήσουν ομαλά σήμερα.

Παρθένος

Χρειάζεσαι τη ζεστασιά των δικών σου ανθρώπων αλλά πρόσεξε μη δυναμιτίσεις τυχόν εντάσεις. Η ψυχολογία σου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου.

Ζυγός

Νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Έχεις ένα πρόβλημα με την επικοινωνία σήμερα και είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Σκορπιός

Έχεις ανάγκη από σταθερότητα και τα οικονομικά σου θα αυξηθούν, αν κάνεις καλή διαχείριση. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση ίσως σταθεί εμπόδιο σε μία νέα γνωριμία.

Τοξότης

Θέλεις να γίνουν τώρα οι επιθυμίες σου αλλά όταν απαιτείς, πετυχαίνεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν ξέρεις τι θες ερωτικά και το ταίρι σου θα εκνευριστεί.

Αιγόκερως

Η ψυχολογία σου είναι στα τάρταρα εξαιτίας του παρελθόντος και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς. Μη χαλάσεις το ρομαντικό κλίμα με εντάσεις χωρίς λόγο.

Υδροχόος

Έχεις κάποιες καινοτόμες ιδέες που θέλεις να μοιραστείς αλλά μη λειτουργείς με υπερβολή και κτητικότητα. Η εβδομάδα ξεκινάει με κρεβατομουρμούρα.

Ιχθύς

Η νευρικότητα είναι στα ύψη και κινδυνεύεις να τσακωθείς με τους πάντες. Μην εκτονωθείς στο ταίρι σου. Αμαρτία από τον Θεό.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις