ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Δεκεμβρίου;

Κριός

Νέα εβδομάδα και είσαι έτοιμη για τεράστιες καινοτομίες. Το ζητούμενο σήμερα είναι να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με όσους διαφωνούν μαζί σου. Ρίξε και λίγο νερό στο κρασί στη σχέση σου.

Ταύρος

Μία αρκετά νευρική μέρα η σημερινή Ταύρε μου. Θα αναλάβεις επιπλέον υποχρρώσεις στη δουλειά και αυτό θα σε κάνει τούρμπο. Συγκράτησε όμως τα πολλά νεύρα γιατί θα αποτρέψεις έναν πιθανό έρωτα στον χώρο εργασίας.

Δίδυμοι

Σταμάτα να φανατίζεσαι όταν συζητάς και άκου καμία άλλη άποψη. Βγες και γλέντησε με φίλους σήμερα και αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου.

Καρκίνος

Σήμερα κινδυνεύεις να δείξεις το σκληρό σου πρόσωπο, τόσο στον σύντροφο όσο και στις οικονομικές συμφωνίες που θέλεις να κάνεις. Γενικότερα, μάζεψε τη ζήλεια σου για να μην έχουμε επεισοδιακούς χωρισμούς.

Λέων

Αξιοποίησε σωστά τις ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και δώσε τέλος σε ό,τι παλιό σε ταλαιπωρεί. Εφόσον υπάρχει στον αέρα μία κάποια νευρικότητα, προσπάθησε να αναβάλεις τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Παρθένος

Να θυμάσαι ότι η κακή επικοινωνία με τους άλλους και η συνολική κούραση της καθημερινότητας δεν είναι καλός συνδυασμός. Προσπάθησε να βρεις διεξόδους για να χαλαρώσεις.

Ζυγός

Μέρα για έρωτα και αγκαλιές με τον αγαπημένο σου. Μην επιτρέψεις στο άγχος και στον Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό, να ξυπνήσουν παλιές σου ανασφάλειες.

Σκορπιός

Νιώθεις ήδη κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και όλα δείχνουν ότι είσαι έτοιμη να κάνεις το μπαμ και να ξεσπάσεις σε οικεία πρόσωπα. Με το μαλακό.

Τοξότης

Έχεις ένα δαιμόνιο μυαλό που θα σε βοηθήσει επαγγελματικά, αρκεί να το εκμεταλλευτείς σωστά. Θα συγκρουστείς με το παρελθόν σου, αλλά για να μιλήσει για αυτά που σε έχουν στενοχωρήσει.

Αιγόκερως

Θα κλείσεις εκκρεμότητες αλλά θέλει μεγάλη προσοχή στις οικονομικές σπατάλες. Μην ξεσπάς στον σύντροφό σου για τα δεινά που σε βρίσκουν και άσε το πάθος να κυριαρχήσει.

Υδροχόος

Μην κάνεις σήμερα σημαντικές συζητήσεις για θέματα που αφορούν τη σχέση σου και μην γίνεσαι εγωκεντρική στη δουλειά, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων.

Ιχθύς

Υπάρχει μία διάχυτη μελαγχολία στον αέρα, αλλά τίποτα που δεν μπορεί να διορθωθεί με στοργή και αγάπη από τον αγαπημένο σου. Να είσαι συγκεντρωμένη στην καθημερινότητά σου και όλα θα πάνε καλά.

Μπες εδώ για την αναλυτική πρόβλεψη