ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Ιανουαρίου;

Κριός

Θα πεις τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά άσε και λίγο χώρο στους άλλους. Μπορεί να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις, και όχι μόνο στη δουλειά.

Ταύρος

Το παρελθόν σε έχει πληγώσει και σήμερα σε κατακλύζουν οι σκέψεις. Μην τις αφήσεις να κάνουν κακό στη σκέψη σου και σκέψου τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Δίδυμοι

Δείξε προσοχή, γιατί ίσως συγκρουστείς με φίλους σου. Έχεις μία εριστική διάθεση με όσους διαφωνούν μαζί σου, οπότε σκέψου καλά πριν μιλήσεις.

Καρκίνος

Θέλεις να αποδείξεις την αξία σου στη δουλειά, αλλά αυτό θα οδηγήσει σε νεύρα. Προσοχή γιατί είσαι στο τσακ να εκτονωθείς στο ταίρι σου. Δε φταίει σε τίποτα.

Λέων

Έχεις διάφορα projects που θέλει να προχωρήσεις και η αισιοδοξία σου σε βοηθά σε αυτό. Έχεις όμως μία ένταση που μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις στη σχέση σου. Μέτρα μέχρι το 10 από μέσα σου.

Παρθένος

Η καλή σου διαίσθηση θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικές κινήσεις, επομένως μην το αγνοήσεις. Μην αφήσεις επίσης τις ανασφάλειες να μπουν εμπόδιο στη σχέση σου.

Ζυγός

Θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις, αλλά ίσως κάνεις υποχωρήσεις που δε θέλεις. Βρες την ισορροπία και μην εκτονώνεις τα νεύρα σου σε ανθρώπους που σε αγαπούν.

Σκορπιός

Το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι ότι κινδυνεύεις να τσακωθείς με τους συναδέλφους σου. Άσε που δε θα εντοπίσεις έναν νέο έρωτα που καραδοκεί λόγω της νευρικότητάς σου.

Τοξότης

Θέλεις να αφιερωθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να περάσετε όμορφες στιγμές, αλλά έχεις μία ανεξήγητη ένταση. Άσε τις υπερβολές και κινήσου μεθοδικά.

Αιγόκερως

Έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένειά σου αλλά κάποια βαριά λόγια μπορεί να χαλάσουν το κλίμα. Πρέπει να δώσει λύσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Υδροχόος

Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να μιλήσεις και να χαλαρώσεις παρέα με φίλους. Αν έχεις παράπονα, μην το παρακάνεις σε αυτά που θα πεις, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου.

Ιχθύς

Προσοχή στις σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να διώξεις ένα πιθανό φλερτ, γιατί είσαι γεμάτη νεύρα αυτές τις μέρες.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις