ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 19 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σημαντικές ευκαιρίες που θα σε εξελίξουν προσωπικά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε πιέζουν ψυχολογικά και η μόνη απάντηση είναι να βρεις την ισορροπία.

Ταύρος

Κάποιες διαφορές με αγαπημένα σου πρόσωπα ίσως οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Λύσε τις συναισθηματικές σου εκκρεμότητες και μην χάνεις την αισιοδοξία σου.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν αλλά έχεις την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από το ταίρι σου. Πρόσεξε μην οδηγήσει αυτό σε αντιπαραθέσεις.

Καρκίνος

Μπορείς να λύσεις τυχόν προβλήματα στη σχέση σου και να επικοινωνήσεις ανοιχτά. Αποφάσισε τι είναι αυτό που θέλεις στα επαγγελματικά σου και κινήσου ανάλογα.

Λέων

Τακτοποιείς επαγγελματικά θέματα και τα οικονομικά σου εξελίσσονται θετικά. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο και για εσένα. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.

Παρθένος

Θα λύσεις θέματα που σε βαραίνουν αλλά προσοχή. Μην επιτρέψεις στη ζήλεια να μπει στη σχέση σου. Αφέσου στο πάθος.

Ζυγός

Έρχεσαι πιο κοντά με την οικογένειά σου αλλά η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα μπορεί να σε οδηγήσουν σε εσωστρέφεια.

Σκορπιός

Έχεις καλή διάθεση αλλά από το μεσημέρι και μετά, σε πιάνει έντονη γκρίνια και ένταση. Κάνε κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα για να ξεχαστείς.

Τοξότης

Με τις σωστές κινήσεις, θα δώσεις ώθηση στα οικονομικά σου. Κοίτα να χαρείς τη στιγμή και μην αφήνεις τις ανασφάλειες να χαλάσουν το κλίμα.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ναι μεν θέλεις να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου, αλλά σε πιάνει το πείσμα σου και σε βλέπω να χάνεις το δίκιο σου.

Υδροχόος

Έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά εκτονώνεις τα νεύρα σου σε αγαπημένους ανθρώπους. Μην επιτρέψεις στην υπερευαισθησία να σου θολώσει την κρίση.

Ιχθύς

Έχεις πολλές φιλοδοξίες αλλά τους βάζεις εμπόδια λόγω έντασης και προσωπικών φόβων. Αν είσαι single, μία γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον θα τραβήξει την προσοχή σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις