ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 18 Δεκεμβρίου;

Κριός

Έχεις τη διάθεση να βρεις λύση στα προβλήματά σου. Αυτό θα αποδειχθεί σωτήριο και στη δουλειά αλλά και στη σχέση σου.

Ταύρος

Νιώθεις σαν μικρό παιδί. Θέλεις να βγεις να διασκεδάσεις ή να ξεκινήσεις ένα καλλιτεχνικό χόμπι. Μία νέα γνωριμία θα σε κάνει να δεις αλλιώς τον έρωτα.

Δίδυμοι

Θα ξεκαθαρίσουν σημαντικά οικογενειακά ζητήματα και θα δημιουργήσεις αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Καρκίνος

Έχεις την ωριμότητα και τον ρεαλισμό να κάνεις σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις κάποιον που νιώθεις ότι σε καταλαβαίνει. Και μπράβο σου.

Λέων

Θα αυξηθεί το εισόδημά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ατελείωτες σπατάλες. Ευτυχώς, έχεις σταθερότητα στα προσωπικά σου. Κάτι είναι κι αυτό.

Παρθένος

Έχεις μία πολύ καλή ευκαιρία να λειτουργήσεις ώριμα και ρεαλιστικά και να πα΄ρεις αυτά που αποζητάς στις σχέσεις σου. Ώρα να βάλεις γερά θεμέλια.

Ζυγός

Έχεις μία ανάγκη για απομόνωση αλλά το παρελθόν σου λέει ότι έφτασε η ώρα να το αφήσεις πίσω σου και να αποκτήσεις θάρρος. Το ταίρι σου θα σε βοήθήσει σε αυτήν την αλλαγή.

Σκορπιός

Μη γίνεσαι εριστική με όσους διαφωνούν μαζί σου. Θέσε κοινούς στόχους με φίλους και θα δεις τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά.

Τοξότης

Η εργατικότητά σου θα ανταμειφθεί επιτέλους, γι αυτό κάνε υπομονή και μη συγκρούεσαι. Σήμερα συνδυάζεις το πάθος με τη σταθερότητα και αυτό σου δίνει τη σιγουριά που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Έχεις βγει από το καβούκι σου και αναζητάς το επόμενο βήμα σε σπουδές ή τη δουλειά. Βγες με φίλους και πέρασε υπέροχες ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου.

Υδροχόος

Μεταφέρεις το άγχος της καθημερινότητα στη σχέση σου και αυτό σε κάνει καχύποπτη. Παρόλα αυτά, έρχονται σημαντικές συμφωνίες στα οικονομικά σου.

Ιχθύς

Λύνεις προβλήματα σε όλους τους τομείς. Θα βοηθήσει αν εκφράσεις όλα όσα σε κατπαιέζουν. Μία νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις