ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 18 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Τώρα θα δείξεις ποια πραγματικά είσαι και θα κάνεις σχέδια. Απόφυγε τις εντάσεις στη σχέση σου.

Ταύρος

Έχεις όρεξη να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις. Το πάθος και η καλή διάθεση κυριαρχούν Ταύρε.

Δίδυμοι

Σε απασχολούν τα οικονομικά σου αλλά νιώθεις ανασφάλεια και έντονο εκνευρισμό. Άσ’τα αυτά στην άκρη και αφέσου στο ερωτικό πάθος.

Καρκίνος

Στόχος σου είναι κρατήσεις τις ισορροπίες αλλά χωρίς να κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς. Διατήρησε την ψυχραιμία σου στη δουλειά και απόφυγε τις κατά μέτωπον συγκρούσεις.

Λέων

Καλείσαι να διεκπεραιώσεις καθημερινές υποχρεώσεις και αυτό σου προκαλεί μεγάλο άγχος. Εκτονώσου με κάποιον τρόπο, γιατί θα πάρεις παραμάζωμα όλες τις σχέσεις σου.

Παρθένος

Αφιερώνεις χρόνο στα ερωτικά σου και ζεις μοναδικές στιγμές. Αν πάλι είσαι single, νέα πρόσωπα φαίνονται στον ορίζοντα και σου τονίζουν την αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο γιατί σου δίνει την τρυφερότητα που χρειάζεσαι. Ο εκνευρισμός αυξάνεται και είσαι έτοιμη να τα βάλεις με όλους.

Σκορπιός

Οργάνωσε μία μίνι απόδραση που θα λειτουργήσει ανανεωτικά. Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά που πρέπει να αξιοποιήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις νέες ερωτικές γνωριμίες.

Τοξότης

Τα οικονομικά σου προκαλούν άγχος, αλλά τώρα θα τα βάλεις σε μία τάξη. Μην κάνεις σπατάλες. Αφιέρωσε την ημέρα στο ταίρι σου.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, διεκδικείς δυναμικά αυτά που θέλεις, τόσο στη δουλειά όσο και στα ερωτικά. Σε έχει πιάσει όμως ένας ανταγωνισμός και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στις σημαντικές σχέσεις.

Υδροχόος

Ώρα να ξεπεράσεις τα θέματα του παρελθόντος και να κοιτάξεις μπροστά. Έχεις πολλή ένταση και σου βγαίνουν όλα τα απωθημένα. Μην το επιτρέψεις.

Ιχθύς

Πρωταγωνιστείς σε φιλικές παρέες και μοιράζεστε κοινούς στόχους. Αν δεν φερθείς αλαζονικά, θα συμμετάσχεις σε ομάδες και θα μεταλαμπαδεύσεις τα φώτα σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις