ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Φεβρουαρίου;

Κριός

Διευρύνεις τους ορίζοντές σου και περνάς καλά με φίλους. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου γιατί έχεις την τάση να φτιάχνεις σενάρια στο μυαλό σου.

Ταύρος

Δίνεις όλη σου την προσοχή στα οικονομικά. Κλείνεις εκκρεμότητες αλλά κάνε σωστούς χειρισμούς. Οι ανασφάλειές σου μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Ασχολείσαι κυρίως με τους συναδέλφους και το ταίρι σου. Προσοχή στα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται.

Καρκίνος

Έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά χαλάρωσε και λίγο. Μην παθαίνεις εμμονή με τη δουλειά και μην την μπερδεύεις με τα προσωπικά σου.

Λέων

Η διασκέδαση και οι έξοδοι θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για εσένα. Αν είσαι single, κράτα μικρό καλάθι, γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Παρθένος

Σε απασχολούν θέματα ακίνητης περιουσίας και η ψυχολογία σου είναι κάπως πεσμένη. Άσε το ταίρι και τους φίλους σου να σε στηρίξουν.

Ζυγός

Είσαι στα πάνω σου και επικοινωνείς άριστα. Οι άλλοι, ωστόσο, μπορεί να μην νιώθουν έτσι γι αυτό μην υπερενθουσιάζεσαι.

Σκορπιός

Κάνεις οικονομικό απολογισμό και θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου.Απόφυγε τα πολλά έξοδα και άφησε τις ανασφάλειες έξω από τη σχέση σου.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες αλλά βλέπεις τα πράγματα περισσότερο υποκειμενικά. Δεν αποκλείονται οι εντάσεις στα προσωπικά σου.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σου είναι πεσμένη και αυτό που θα σε βοηθήσει είναι η καθημερινότητα. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα και εκτονώσου μέσα από τον διαλογισμό.

Υδροχόος

Μοιράζεσαι με φίλους στόχους και φιλοδοξίες.Προσοχή μην γίνεις επικριτική, έστω και άθελά σου. Μία νέα γνωριμία θέλει υπομονή και σιγουριά, προτού προχωρήσεις.

Ιχθύς

Διεκδικείς καλύτερους όρους στη δουλειά σου και μπορείς να τα καταφέρεις αν δεν επιβάλλεις τον τρόπο σκέψης σου. Διαχώρισε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις