ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Ιανουαρίου;

Κριός

Υπάρχει μία διάχυτη νευρικότητα και είσαι έτοιμη να ξεσπάσεις. Εκμεταλλεύσου την ηρεμία που θα υπάρχει το βράδυ και πέρασε στιγμές πάθους με το ταίρι σου.

Ταύρος

Η μέρα θα είναι κάπως δύσκολη με νεύρα στη δουλειά. Το βράδυ μπαίνεις σε mood για φλερτ και διασκέδασης.

Δίδυμοι

Μη βλέπεις τα πράγματα υποκειμενικά, γιατί αυτό θα οδηγήσεις σε συγκρούσεις. Σε κουράζουν οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά και τα νεύρα σου έχουν γίνει τσατάλια.

Καρκίνος

Έχεις εσωτερική ένταση που ίσως καταλήξει σε αντιπαραθέσεις με τους δικούς σου. Κοίτα το βράδυ να χαλαρώσει και να απολαύσεις το ερωτικό παιχνίδι. Θα σε βοηθήσει.

Λέων

Έχεις μία εμμονή με τις λεπτομέρειες σήμερα και γίνεσαι επικριτική. Βρες την ισορροπία στην αγκαλιά των φίλων και του συντρόφου σου.

Παρθένος

Τα οικονομικά σου προκαλούν ανασφάλεια και έλλειμμα στην αυτοπεποίθηση. Θα τα ξεχάσεις όλα το βράδυ και θα βγεις να γλεντήσεις σε πάρτι και συγκεντρώσεις με φίλους.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, καλείσαι να δείξεις ωριμότητα και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε εντάσεις που θα προκύψουν. Μία νέα γνωριμία θα σου προσφέρει σταθερότητα.

Σκορπιός

Θέματα του παρελθόντος έρχονται να ταράξουν το παρόν. Δείξε ψυχραιμία και εκδήλωσε τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Θα έρθετε πιο κοντά.

Τοξότης

Απόφυγε τις συγκρούσεις με φίλους, γιατί ίσως προκληθούν λόγω νεύρων. Ένα ρομαντικό δείπνο θα σε κάνει να ξεπεράσεις τις εντάσεις.

Αιγόκερως

Ένταση στη δουλειά Αιγόκερε και αυτό είναι σοβαρό για εσένα. Κάνε focus στις προσωπικές σου σχέσεις και θα ανανεωθεί η διάθεσή σου. Μία νέα γνωριμία προκύπτει από το φιλικό περιβάλλον.

Υδροχόος

Το κέφι σου χαλάει λόγω των προστριβών αλλά το βράδυ έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις. Ίσως ανακαλύψεις μία νέα επαγγελματική διέξοδο.

Ιχθύς

Προσοχή στις εντάσεις γιατί μπορεί να χαλάσουν επιχειρηματικές και οικονομικές συμφωνίες. Η γοητεία σου μαγνητίζει πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις